Friday, January 21, 2011

BILA MAK DARA BER"BANG"

Sejak kebelakangan ni ramai yang potong rambut dengan gaya "bang" di dahi.. Mak dara sukaaaaaa tengok tapi Mak Dara tak berani nak gi potong. Mana tau tiba2 tak sesuwaii dengan Mak Dara. Mau naya jer nanti..

Satu hari bila Mak dara tengah dok asyik layan FB tetiba tengok ada someone share post product jualannyer instant bang. Biaq betul.. Mak dara pun apa lagi terus ler menjengah ke profilenyer.. SupermodelsSecrets E-shop. fuhhh bermacam macam product diorang jual dan mmg best. Tapi yang paling menarik hati Mak Dara.. ofcoz Intant Bang tu..Apa lagi terus ler Mak Dara mengorder bang tu dengan few things yang lain.


Lepas tunggu punya tunggu punya tunggu akhirnya barang tu semua sampai 5 minit tadi. Perghh apa lagi bangun tido terus try.

muka orang baru bangun tido hahaha..

Yeayy.. akhirnya dapat ler jugak Mak Dara merasa rambut ber"bang" tanpa perlu memotong rambut Mak Dara ni.. I like.. tks michelle SupermodelsSecrets E-shop. really lovess it..

4 comments: