Friday, January 21, 2011

BILA MAK DARA MAIN BOWLING

Masa dolu doolu.. Naga Ria Bowling adalah tempat Mak Dara berdating dengan suami Mak Dara(masa tu boyfriend ler). Masih ingat lagi 15 tahun lepas.. dalam seminggu sure 3,4 kali main bowling.. Walaupun tak terror tapi happy sebab dapat gi dating dengan pojaan hatiku..Tapi sejak dah kahwen dan berderet deret anak ni dah jarang le menjenguk je bowling alley ni... Naga Ria Bowling pun dah lama bungkus hehe.

pic masa Mak Dara tgh berdating (1996)

Baru baru ni adik adik Mak Dara Adza Rina dgn Adza Emie ajak Mak Dara gi main bowling. Hish dah lama tak main ni.. Walaupun dah bagi macam macam alasan tapi diorang still gak ajak. Last last Mak Dara follow jer lah.

Mak Dara berbowling bersama anak anak =)

Bila sampai nervous gak sbb dah lama tak main. Nak masukkan jari ke dalam lubang pun dah kekok haha.. Siapa sangka .. lontar punya lontar.. punya lontar last2 Mak Dara berjaya jatuhkan 139pin.. Perghhhhhh tak pernah lagi seumur hidup Mak Dara dpt jatuhkan pin sebanyak tu.. sebab longkang selalunya jadi peneman kepada setiap lontaran bola dari Mak Dara . Bagi orang lain maybe sikit tp bagi Mak Dara kira terbaeklah tu hahahahaha

woooot wooot =)

Memang hari tu hari bertuah Mak Dara lah hehe.. Jom kita gi bowling.. =)

1 comment: