Sunday, January 23, 2011

MAK DARA TUA!!!

Huhuhuhuhu tarikh keramat 24hb Januari makin dekat.. tepat pukul 12.00 malam esok maka meningkat ler usia Mak Dara menjadi 34.. Huhuhu dah tua diriku ini.. Namun aku bersyukur dengan segala yang dikurniakan oleh tuhan kepadaku.. Seorang suami yang penyayang.. 4 orang cahayamata yang sempurna buatku.. syukur..



Mak Dara amat teruja walaupun esok lusa harijadi Mak dara tapi Mak Dara terima banyak ucapan selamat hari jadi dari teman teman di Facebook.. Terima kasih kalian.. U really make my day.. Dah tuo pun tuolah.. Den terimo denge hati ye terbuko hehehehe..

Yang best tu tadi Ibu Mak Dara call.. dengar suara yang berbisik bisik dia cakap esok adik beradik Mak dara nak buat surprise party untuk Mak dara.. so nnt buat surprise tau.. Aduiii mak haha.. ok mak insyaallah ida buat muka terkejut berok esok ye mak... hehehehe
Align Center

4 comments:

  1. hepi besday buat mak dara..in advance

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir Mak Dara.. Semoga terus menyinar!!

    ReplyDelete
  3. aaNa.. tq aNa.. Mak Dara suka advance advance ni hehehe
    IeDa: terima kasih dear... Mak Dara tujukan lagi SINRAN utk IeDa k hehehe

    ReplyDelete
  4. happy 34th birthday makdara..! wish you health, wealth and happiness :).. sok birthday isb pule.. :D

    ReplyDelete