Tuesday, February 1, 2011

NAMASTE


Namaste.. Mak Dara telah ke Kerala Cochin India dari 26hb-31hb Januari lepas. Mak dara ke sana kerana menemankan suami Mak Dara dimana filem pendeknya berjudul "ANAK" telah berjaya masuk ke pertandingan SCRIPT SHORT FILM FESTIVAL. Syukur alhamdullilah.. akhirnya suami Mak Dara berjaya membawa pulang GOLDEN HOLA AWARD.


Suami Mak Dara menerima hadiah Golden HALO AWARD di
SCRIPT SHORT FILM FESTIVAL @ Cochin India

Seminggu disana macam macam pengalaman yang Mak Dara alami. Dan kebanyakkannya semuanya kenangan indah indah. Pengalaman berada di sana memang lain dari apa yang Mak Dara dengar. Sebelum ke India macam macam orang bagitau Mak Dara.. Yang India ni kotor, susah nak dapat makanan halal and so on and so on..

jadi bila saja Mak dara samapi di sana , semua khabar khabar angin tu memang hanya satu khabar angin. India taklah sekotor yang Mak Dara dengar.. actually di Cochin Kerala, bandarnya bersih. Orang orangnya memang friendly dan banyak membantu semasa Mak dara dan suami di sana.


Mak Dara di tengah bandar Cochin Inida

tapi walau apa pun.. Hujan emas di negeri orang hujan batu di negeri sendiri lebih baik di negeri sendiri.. Malaysia tetap juga terbaik!!!!!

Mak Dara akan update semua tempat tempat menarik di India yang telah Mak Dara lawati.. tunggu ya..

2 comments:

  1. expenses kalau gi sana mcm ne k.ida..??ok x..??murah x hotel nye??

    ReplyDelete
  2. kak su ada plan nak ke India ke? gie la cuti-cuti ke India.

    ReplyDelete