Wednesday, January 19, 2011

JOM GEGAR BLOG



Mak Dara memang selalu menjengah ke dapur tanpa sepadan Ben Ashaari ni. Dan dapur dia sentiasa panasss dan berasap.. Banyak jugak segmen yang dia buat.. Memang kreatif.. kalau lah Mak dara sekreatif si Ben ni kan besttt.. boleh berhenti dari menulis skrip dan terus tulis blog jer..

Ok buat pertama kali Mak Dara nak join segmen si Ben "JOM GEGAR BLOG ".. jom kasi gegarrrrrrrrr

13 comments:

  1. jumpe kamu di encik ben.
    all the best for contest.
    sudi2 singgah blog n follow ;)

    http://onlymezue.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tks zue.. baru jer gi melawat you tadi.. nice blog =)

    ReplyDelete
  3. salam kenal dari mimiey.....

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. singgah bw dari list BA, [ke-34]...gudluck=)

    ReplyDelete
  5. datang jenguk penggegar~ jemput datang ke blog saya~

    www.sunahsukasakura.com :)

    ReplyDelete
  6. singgah ptg..

    http://cerytara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Gud luck for you ...
    dah follow :)singgah la blog saya at
    http://onehead2011.blogspot.com/

    ReplyDelete