Saturday, January 22, 2011

Yeayyyy!!! MQ follower Mak dara yg ke 50!!



Yeayyyy!!! MQ aka LAUTAN RABBANI merupakan follower Mak dara yg ke 50!! Alhamdullilah.. Mak Dara amat teruja bila hari ni genap seminggu membuka blog BICARA MAK DARA dan dah ada 50 Followers yang mengikut Blog Mak Dara ni..

Mungkin ada yang nak gelakkan Mak dara sebab baru ada 50 follower dah kecoh..Tapi hakikatnya Mak Dara rasa amat berbesar hati dengan dan berterima kasih kepada semua followers Mak Dara tak kiralah berapa pun bilangannya..

Mak Dara rasa bangga apabila ke page saudara MQ ni. Di dalamnya penuh dengan ilmu ilmu ilmiah agama yang mahu dikongsinya bersama pembaca. Alhamdullilah jarang jarang bertemu dengan remaja yang begini..

antara post post entrynya yang menarik..
Manusia Sebenarnya Lemah ~
Kesedaran Al-Quran ~
Anak yang baik itu ~
Ceria ; Akhlak Mereka Indah ~
~ Melangit kesunyian ~
dan banyak lagi...

jomlah menjengah ke blog saudara MQ ini di http://lautanrabbani.blogspot.com/yer..

to adik MQ.. terima kasih =)


2 comments:

  1. wah baru perasan blog mak dara ni.. apapun tu 1 pencapaian yg bagus kak ida berbanding kita dulu lambat betul nak dpt follower sbb dulu krg aktif update. kekekekeke

    ReplyDelete
  2. hehehehe tks suria.. tu lah pasal.. kak ida start blog dah 3 thn lebih tp tak reti.. la ni br tau sikit2 hehe..

    ReplyDelete