Friday, February 11, 2011

Bila Mak Dara join 1tube



Selama ni Mak Dara hanya tahu akan kewujudan youtube. Tapi siapa sangka Malaysia juga sekarang dah ada "1Tube"sebuah komuniti Video Klip Malaysia. perghhh cayalah.. Mak Dara terus sign up tadi. Rasanya lebih baik kita sokong produk nagara kita sendiri betul tak =)

Hmm... video apa nak kasi upload kat acc 1Tube Mak Dara ni ek.. hmmm masa untuk menggodek godek file video di dalam pc.. tunggu ek.. bila Mak dara dah upload Mak Dara habaq mai na...hehehe

apa kata kita ramai ramai memeriahkan 1Tube.. sign up ler sekarang . klick jer kat logo kat atas untuk ke website 1Tube tu yer =)

4 comments:

  1. saya pun dah sign up ! hehe nanti kena terjah video mak dara ni . mesti meletop :)

    ReplyDelete
  2. hehehehe jangan pengsan bila terjah video Mak Dara nanti yer hehe

    ReplyDelete
  3. owh...kalau tak baca blog mak dara tak tahu pun kewujudan...1tube ni...nanti nak terjah lah...thanks mak dara...macam mana mak dara minat menulis yea...memang lahir dari hati ker??????????hehehe...me asking jer...

    ReplyDelete
  4. maya: mak dara pun tak berapa tau jugak ttg benda ni tapi few of my friend dan juga tgk vlog ben ashaari baru Mak Dara coba =) terjah jgn tak terjah k ehehe

    ReplyDelete