Friday, February 4, 2011

CUCI JANGAN TAK CUCI


Tengah layan FB tiba tiba teruja bila drama CUCI CUCI SERVICES ditayangkan di RTM pagi pagi buta ni hehe.. Skrip ni skrip ke 53 yang telah saya tulis bersama suami saya Martias Mohd Ali dan teman sepenulis MF Kencana. Drama ni dah banyak kali diulang tayang.

Dari sumber yang boleh dipercayai, rating drama ni tinggi. alhamdullilah.. Tapi sayangnya Mak Dara dengar cerita yang skrip CUCI CUCI SERVICES musim kedua akan menggunakan khidmat penulis skrip lain dan bukan lagi Mak Dara dan geng huhuhu.. sedey gak.. tapi nak buat macam mana dah bukan rezeki Mak dara.. Semoga drama CUCI CUCI SERVICES maju jaya..

Drama : CUCI CUCI SERVICES
Arahan : HARUN SALIM BACHIK
Skrip : MARTIAS MOHD ALI ADZA IRDAWATI M F KENCANA
Terbitan : HANS ISAAC - TALL ORDER SDN BHD.
Lakonan: Joey Daud, Zed Zaidi, Beego, Syariman Yaakob, Faizal Husein dan Fasha Sandha

1 comment:

  1. saya sangat suka dengan lakonan joey dalam cerita cuci ni..memang natural je dia punya lawak..nampak spontan pun ada..hahaha :) mak dara punya skrip dalam cite tu best apa..kanpe nak di tukar dengan penulis skrip yg lain plak..

    ReplyDelete