Monday, February 21, 2011

Mak Dara Nak Berhenti Menulis Blog..



Hehe Jangan suspeng.. Jangan terperanjat.. Mak Dara Nak berhenti tulis blog untuk sehari dua ni je sebab Mak Dara nak ke singapore malam ni untuk menemani suami meeting di sana untuk skrip filem terbarunya bersama producer Singapore..

Jadi tolonglah menjenguk dan menziarah sambil tolong tengok tengokkan blog Mak Dara sehari dua ni yer..huhu Sehari tak berblog ni boleh membuatkan Mak Dara jadi goblok hahaha

Pada yang ingin menyertai GA Mak Dara, teruskan.. letakkan link tu pada komen link MAK DARA 1st GA ini atau klick di SINI ya.. Nanti mak Dara balik Mak Dara publishkan semua coment dan link2 uols ya..

ok guys.. Take Care..See you guys soon!!!!!

11 comments:

  1. dah travel seluruh dunia dah mak dara ni.. nak gak merasa ole-ole dari mak dara. hari tu cuma tengokkk je sari n kimono di torai oleh d'adza. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. jangan berenti.... dunia blog baru nak masuk zaman era gune besi nih..he he

    ReplyDelete
  3. okie...nanti kita jenguk-jengukkan...sapa noty...kita babab ek?

    ReplyDelete
  4. hahaha .. ni bule try job kosong nihh . hahahahha :P

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tau keputusan ni, rs mcm lama sgt..kirim ole2 dr s'pore ye mak.

    ReplyDelete
  6. mehla sertai contest ini.... yang dah berkahwin/ belum berkahwin dialu-alukan..hadiah lumayan!
    http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini..


    happynya singgah sini...ayu GEGAR BLOG ANDA...semoga holiday ke sana, bawa pelbagai cerita yang menarik yer

    ReplyDelete