Sunday, February 27, 2011

pertama kali mak dara berblogging guna henpon

mak dara sekarang tengah dok makan makan dekat george town white coffee sambil tunggu anak anak ke kelas piano kat wangsa walk mall. sambil duduk duduk ni tangan mula lah gatal nak bertenet tp lupa bawak lappy le pulak. plan b pakai henpon je le. memang dah selalu guna henfon utk bukak fb tp kali ni first time bukak blog guna hp. al maklum lah bila nak masuk usia senja dah jadi rabun . teringat lagi masa dulu kecik kecik selalu marah mak sebab banyak kali kena ajarkan cara utk buka video player . skrg dah kena ke batang hidung sendiri hahahaha. so ni adalah percubaan pertama mak dara berblogging dr henfon. harap harap blh publih hahahahaha

2 comments:

  1. caya la mak dara!!! gunakan kemudahan yang ada hihi :P

    meh singgah: Menu di hari minggu!!!

    ReplyDelete
  2. hehehe betul3..

    menu dii hari minggu?? perghhhh mak dara suka bab2 berkaitan makanan ni.. kejap lg mak dara terjahhhh =)

    ReplyDelete