Monday, February 14, 2011

Tayang ANAK kat Finas

Hahaha.. jangan salah sangka dengan title post Mak Dara kali ni ek. Bukan Mak Dara tayang anak anak Mak Dara untuk ditonton tapi ANAK adalah judul sebuah filem pendek yang telah diarahkan oleh suami Mak Dara iaitu Martias Mohd Ali dan oleh producer Cik AMru Najmi yang telah ditayang untuk kali keduanya di Finas pada Hari Terbuka Finas beberapa hari lalu.

Sambutan penonton amat menggalakkan. Antara VVIP yang hadir adalah dato Yusoff Haslam. Terima kasih Dato kerana sudi meluangkan masa menonton filem pendek ini =)

Mak Dara, suami serta anak anak bersama Dato Yusoff Haslam
@ ANAK SCREENING at Finas


Poster filem pendek ANAK

Ramai jugak teman teman dan para pelakon yang menjayakan filem pendek ini yang turut hadir semasa tayangan ANAK ni. Terima kasih atas support kalian.

Mak Dara, Suami , rakan dan para pelakon yang menjayakan ANAK
@ ANAK SCREENING at Finas

Selesai aje dari tayangan ANAK kami semua terus ke Syed Bistro AU5 dimana hubby Mak dara belanja MAKAN BESAR kepada semua rakan rakan dan para pelakon yg hadir menjayakan tayangan itu. terima kasih atas sokongan uols ..

after screening.. acara maka busar =)

Alhamdullilah "ANAK" telah memenangi anigerah GOLDEN HALO AWARD di SHORT SCRIPT FILM FESTIVAL di Kerala India. Dan sekarang anak telah disenarai pendek di beberapa festival juga diluar negara. Doa doakanlah kejayaan ANAK yer. To my hubby Martias Ali, producer En Amru Najmi dan syarikat Two Tones Production.. Tahniah!!!

6 comments:

  1. Mak Dara ANAK ni cerite seram ke cerite tak seram???

    ReplyDelete
  2. thanz sis for dat day~
    nice to meet u...
    ;)

    ReplyDelete
  3. mrs hakim: citer tak seram.. citer pasal global warming =)

    Mimi: ur most welcome dear =)

    ReplyDelete
  4. ingatkan citer hantu...bg ler sinopsis sikit..

    ReplyDelete
  5. makanan tu sedap terima kasih..... hehe

    ReplyDelete
  6. kak pah.. sinopsis dia lebih kurang mcm ni.. pada masa akan datang kira macam future.. dimana pokok, semua flora dan fauna sudah pupus maka setiap manusia dipertanggungjawabkan menjadi satu anak pokok sehingga anak pokok tu menjadi sepohon pokok yang besar. kiranya anak anak pokok tu harus dijaga macam anak kita sendiri.. haaa tu pendek kata.. kalau panjang kata lagi panjang sinopsis dia kak pah hehe

    catfish: hehehe sama sama =)

    ReplyDelete