Friday, February 4, 2011

YEAY!!!!! 100th Followers

Terujaaaaaa Mak Dara hari ni.Maunya tak. Bukak jer blog hari ni dah ada 100 followers!!! Mak Dara baru jer buka blog BICARA MAK DARA ni pada17hb Januari 2011 lepas dan hari ni 4.2.2011 mak dara dah ada 100 followers.. pergh!!! bagi uols maybe sikit tapi bagi Mak Dara kira banyak le tu bagi blog Mak Dara yang baru jer 3 minggu ni kan.

Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan memberikan award kepada Intan Suraiya yang juga merupakan salah seorang dari BFF Mak Dara kerana telah menjadi 100th Followers di blog Bicara Mak Dara ini. Tks bebeh. Tahniah diucapkan juga sebab baru selamat melahirkan baby girl yang comel Qaseh Batrisya. She is sooo cuteeee macam mama dia jugak.



Tahniah dan terima kasih Intan.. Muahhhhhhhh xoxo. Intan baru saja membuka blognya . jemputlah menjenguk ke blognya @ http://intansuraiya.blogspot.com/

semasa Mak Dara menulis post ni, followers mak dara telah pun mencecah 105. Terima kasih Mak dara ucapkan pada setiap seorang followers Mak Dara.. thank you all.. muahhh

3 comments:

  1. tahniah2..tak lama lagi rami lah tu..biar jadi ribu2...kan...emmmm..dik makdara..mula2 akak k-poh ingatkan makdara yg jamu tu...heee...

    ReplyDelete
  2. suria: tankiuuuuuuu dear!!!

    sharifah:hahaha sis bukan sis ajer yg ingat macam tu.. ramai yg ingat saya ni yg jual jamu tu jugak hhahahaa

    ReplyDelete