Sunday, February 13, 2011

YEAY!!!!! 200th Followers

Perghhh seronoknya Mak Dara hari ni.Maunya tak, Blog Bicara Mak Dara dah ada 200 followers!!! Mak Dara baru jer buka blog BICARA MAK DARA ni pada17hb Januari 2011 lepas dan hari ni 13.2.2011 mak dara dah ada 200 followers.. pergh!!! bagi uols maybe sikit tapi bagi Mak Dara kira banyak le tu bagi blog Mak Dara yang baru jer nak masuk sebulan ni kan.

Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan memberikan award kepada Adqayyum Mohd Zaini kerana telah menjadi 200th Followers di blog Bicara Mak Dara ini. Tks Adqayyum!! yang juga merupakan orang sekampung dengan Mak Dara. Orang Kulim Kedah!!! hidup hijau kunin hehe..



Tahniah dan terima kasih Adqayyum Mohd Zaini . Jemputlah menjenguk ke blognya @ http://duniatanpabanyangan.blogspot.com/


15 comments:

  1. tahniah..sy dah lama berblogging pon, follower ciput jer..hehe

    ReplyDelete
  2. ait..ait..jgn lupa ..akak k-poh banyak bagi promosi tau...ehhhh..ye ker???? hahaaa..tahniah..

    ReplyDelete
  3. wida: tks dear.. samalah kita.. actually ni blog saya yg ketiga.. yg first ngan yg second blog tu dah dekat 3 tahun lebey dah.. followers cuma tak lebih 51.. tp alhamdullilah bila bukak acc ketiga Mak Dara ni ramai pulak yg sudi mempollow.. maybe org lebih suka baca bila I merapu lebih dr bincang topik2 yg sarat, berat dan melarat hehehe.. nnt i melawat blog u ek =)

    Kak Pah: opcoz kak pah.. ur myy bff in blog world!! bila nak jadi bff in the real world lak ni hehe =)

    ReplyDelete
  4. wahhh!! sudah terang ati ka ida? blog pun sudah kembali terang.. hehehe..

    tahniah sudah capai 200 follower dalam tempoh tak sampai sebulan. hebat! hebat!

    adqayyum mohd zaini?.. macam kenal jek.. :)

    ReplyDelete
  5. cayalah kak ida.. sy dulu nak dpt 200 follower pun jenuh menghapdet siang malam..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mak Dara!

    my first time visit here.

    http://blog.mamansolleh.com

    ReplyDelete
  8. Aunty Ida Adqayyum datang ni...thanks ye nanti Adqayyum wat n3 gak...

    ReplyDelete
  9. huih...

    anak saudara belalang dpt review blog arr...
    hebat2...

    tahniah tuk mak dara jugak sbb pantas betul d kenali :)

    ReplyDelete
  10. kak jaja: yaa hati sulah teramat telang..sbb tu dah terang skit.. masyaallah adqayyum anak kak jaja ka?? masyaallah.. anak sedara pun leh tak kenaiiiii.. dah besaq dah dia rupanyaaa....=)

    suria: tankiuuuuu suriaa.... hehe >_*

    Maman: selalu ler menjenguk Mak dara yer. Jap lg Mak Dara nak melawat blog u plk.. tungguuu

    adqayyum: ye ker???? wah ni mesti nak tgk ni hehe.. time kasihhhhh kim salam ngan mama tau =)

    belalang hijau: kalau adqayyum ni anak sedara belalang.. maknanya kita pun bersaudara lah.. =)

    ReplyDelete
  11. hehe.. makin besar rahsia sudah terbongkar.. haha! ingat lagi tak kasut yg adza daniel haiqal hadiahkan pada adam danial qayyum masa mula-mula ida n yas bawa haiqal p lawat kak jaja bersalin sambil tgok baby? kasut tu masih dalam simpanan tau.. dah nak masuk 12 tahun.. huhu..

    belalang? hehe.. agak2 ida siapa dia tu?

    ReplyDelete
  12. aunty ida.. jom baca ni..

    http://duniatanpabanyangan.blogspot.com/2011/02/adqayyum-dapat-award-dari-penulis-skrip.html

    ReplyDelete
  13. kak jaja: ader lagi kasut tu.. wahhhhhhh... lamaaaaaaa tul tu!! perghhhhh terharu ida =) hmmm ida rasa ida dah dpt agak sapa si belalang tu.. hahaha jayjay kan!! hahaha rahsia terbongkar sudahhhh haha


    adqayyum: wahhhh terima kasih... terharu aunty.. ok aunty gi tgk sekarang =)

    ReplyDelete
  14. jay jay? oh tidakkk.. tekaan ida salah.. teka lagi.. jangan malu2.. jay jay bukan belalang.. tapi..

    dan belalang bukan jay jay.. tapi..

    hehehe.. mari tengok siapa yang kena!!

    ini bukan dari adza famili TAPI ibfu famili.. Ibrahim + Fuziah.. hahaha!!

    ReplyDelete