Sunday, March 13, 2011

Adik bertemu "SAKA" suami

Tengah elok elok Mak Dara layan drama kat TV tetiba dapat satu call dari adik Mak Dara yang bongsu Adza Emie.

EMIE
Kak Ida kat mana?

MAK DARA
Umah lerrrr

EMIE
Oh ya ka.. Ni kami baru lalu depan restoran Syed Bistro ni..
Ni nampak Abang Yazz tengah minum kat sini

MAK DARA
huh!!!

EMIE
Awat?

MAK DARA
Errr.. Ni Abang Yazz dok tengok tv tepi
kak ida nih..

Mak ai.. berderau darah .. meremang bulu roma... Munya tak.. Adik nampak suami kat kedai mamak sedangkan dia elok elok dok tengok TV kat tepi ni ha.. Adik Mak Dara lagilah mengucap panjang.. Siap sumpah sumpah yang dia baru nampak suami Mak Dara kat kedai minum peberet suami Mak Dara tu.. gulp.. Siap adik Mak Dara kata dia nampak sebijikkkk muka macam suami Mak Dara dah tu pakai sebijik style suami Mak Dara yang ala ala nusantara tu.. Ishhhh haruuu nih.. dah ler bulan lepas dok kecoh di kawasan ni dengan kes pocong mengamuk.. huhuhu



Errrr... sudahhhh ni nampak sapa pulak ni.. Laki den tak bela saka... uwaaaaaaaa.. ishhh nauzubillah.. masyaallah.. Mak Dara terus suruh adik Mak Dara tutup mulut dan suruh dia samung citer ni esok.. Bukan apa adik Mak Dara tu balik ke rumah waktu tengah malam.. Kang salah tegurrr kan.. naya...

7 comments:

  1. uiks... saka. Tak mau la hubby ada saka.. satgi dok balik landing sebelah atas katil... tak sanggup. Byk dah baca pasal benda2 camni.

    ReplyDelete
  2. uiks... saka. Tak mau la hubby ada saka.. satgi dok balik landing sebelah atas katil... tak sanggup. Byk dah baca pasal benda2 camni.

    ReplyDelete
  3. ishhh.. adik mak dara tu salah orang x... xsuke la saka2 ni.. hehe.. jgn wat anggapn je :)

    ReplyDelete
  4. suria.. kak ida pon takmo wakaka... tp mmg kat kawassan umah kak ida ni ada sikit panassss dengan "penemuan penemuan" yang tak diingin sejak kebelakangan ni... Tu lah lagipon adik kak ida balik tengah malam pulak tu.. memang time dia merayau le tu.. masyaallah.. mintak simpang malaikat..

    Top: mintak2 macam tu lah dik.. seram nih haha

    ReplyDelete
  5. weeee,seramnye mak dara...ke pelanduk 2 serupa...yang sebelah mak dara tu btol ke abg martias? hihihihi...jgn mare...

    ReplyDelete
  6. yg tulis blog ni btul2 mak dara ke? huhuhuhu....

    mana la tau kot2 mak saka...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...


    blh tahan seram...meremang bulu roma...kat blog saya pun ada lg citer2 seram ni....


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete