Monday, March 7, 2011

ANAK TERUNA malu Jalan Berpegang Tangan



Inilah kisahnya cerita Mak Dara dan anak teruna Mak Dara.. Bukan cerita Mak Dara dan anak teruna orang tau.. kang itu digelar "anak fish" pulak hahaha.


Anak teruna dan anak sulung Mak Dara namanya Adza Danial Haiqal.. Sekarang dah masuk tingkatan satu. Dialah satu satu anak lelaki dari 4 orang anak Mak Dara. Dulu dia lah yang palingggg manja dengan Mak Dara. Kesana sini pasti dengan Mak Dara. Mak Dara selalu buat dia macam Teddy Bear Mak Dara. Tak kisah dimana pasti Mak Dara suka peluk cium anak Mak Dara tu..

Align Center

Tapi sejak dua menjak ni.. Jangankan nak peluk.. Nak jalan pegang tangan pun dah tak mau dah... Kadang kadang Mak Dara geram dan Mak Dara tarik jugak tangan dia bila kami jalan jalan tp slow slow dia tarik dan terusss jalan ke depan. Kedepekkk!! baru Mak Dara sedar.. Dah besaq panjang dah Anak Teruna ku sorang ni.. Hmm... how I wish dia jadi baby boy ku forever and ever and ever huhuhu..

12 comments:

  1. Biasa la tu, kak adza, dah besar...segan nk jln pegang tgn mak... ;)

    ReplyDelete
  2. MamaEma: waduhhh terkembangggg Mak Dara membacanya.. ni muka lepas pakai bedak banyak2 ni kalau tak makeup muka mau jd mcm kembar hantu kak limah hahaha

    MiMi: tu lah cepattttt sangat dia besarrrr nnt dah keje dah ada gf pastu kahwin pastu tinggak kan kak adza uwaaaaaaaaaaa haha

    ReplyDelete
  3. hahaha.. padan muka mak dara... anakbujang memang cm tu.. jatuh la kejantanan kalo mak nk pimpin tngn lg.. haha

    ReplyDelete
  4. terasa cepat masa berlalu bila memandang anak2 yang semakin membesar...apa pun mak tetap mentain ya MAK DARA kot2 nanti tersilap pulak dgn ANAK DARA...

    ReplyDelete
  5. biasalah dah besar panjang..tapi hati masih kat emak.. tak gitu mak dara..haha..

    ReplyDelete
  6. betul la mak dara..Anak teruna ni dia segan sangat..Anak akak saya pun macam tu..Dia kata kengkawan dia ingat jalan dengan GF.Padahal mak dia.. :)

    Entri Terkini: Penjaga pelajar terkunci dalam toilet..Haru-biru...

    ReplyDelete
  7. siyes,like kapel...mesti kawen muda kan..?

    ReplyDelete
  8. JunAina: hahaha org takkan silap mak dara dgn anak dara tp org akan silap mak dara dgn nenek dara hahaha

    Biey: harap2 mcm tu lah =)

    Nur: Yup sebijik kes kita sama laa..

    Burn: ye ke mmg normal ek.. maybe sebab anak teruna ada sorang er so blm ada pengalaman huhu

    ghost: kapel hahaha.. yup kawen masa umo 20.. noow dah 34!! uwaaaa dah tuooooo

    ReplyDelete
  9. anak eb pn g2 gaks la kot eh?.. hu2...

    ReplyDelete