Wednesday, March 30, 2011

Cara Mudah Untuk Bertemu Jodoh

Ingin mencari teman hidup? Mak Dara bukan ler pencari jodohnya yer hehehe.. Cuma nak share dengan kengkawan yang masih solo molo yang sedang menanti mr atau miss right mengenai sebuah group di FACEBOOK iaitu Group MENCARI TEMAN HIDUP . Group ini dibuka oleh teman karib Mak Dara iaitu En Azha Syazri Azizan. 


Ramai calon calon yang sedang mencari pasangan dan ada juga sekadar mencari teman di dalam group tu. dan mereka semua memang baik.. ramah ramah dan sporting orangnya So pada teman teman blogger.. all the single ladies..all the single man..terutama yang mencari bakal calon untuk menamatkan zaman bujang tu boleh ler join group ni yer. Pada yang dah berpunya tu kalau nak join pon boleh.. Ramai jugak yang sudah berkahwin join group ni. Anda boleh memberi nasihat atau pendapat kepada mereka mereka yang sedang mencari cinta tu.. Tapi kalau yang nak menambah cawangan tu errrr no komen hahahaha

klik di SINI untuk ke GROUP MENCARI TEMAN HIDUP

5 comments:

  1. dh kawen ..x leh ler yer..hehe

    ReplyDelete
  2. macam nak join jek fb tu..tapi segannn..aisyah ahmad ni pemalu la mak dara....awwwwww..malu tau..

    mak dara very the vogue la..

    ReplyDelete
  3. alaaaa..tak leh nak join...dah berpunya!!!!

    ReplyDelete
  4. KAK IDA DI TAG : http://duniamelekitku.blogspot.com/2011/03/header-simple-tapi-menarik.html

    ReplyDelete
  5. menambah cawangan, "TIDAK DIGALAKKAN" hahaaa... hye Mak Dara..

    ReplyDelete