Wednesday, March 30, 2011

DECO DECO BENG BENG BOONG

Yaaaa Ben Ashaari ada buat segmen baruuu pagi ni.. Kali ni segmen DECO DECO BENG BENG BOONG.. Khas untuk blogger blogger baru.. Blog Mak Dara baru jer 2 bulan lebih bersiaran.. kira memang dalam kategori blogger baru la kan hehehe..

OK senang jer nak join..Untuk join segmen ni .. amat mudah sekali .. Cam biasa .. buat satu entri ... Letakkan header BEN ASHAARI BLOG .. Tajuk , DECO DECO BENG BENG BOONG ! hahahha.. ok ? Dan linkkan ke blog ini , WWW.BENASHAARI.COM .. bukan link ke entri nk tau ! ke blog ini .. ok ? senang je.. tu jer ..

Kemudian .. bila dh siap ... tinggalkan url korang di ruangan entri ini .. tu jer .. Ok .. url korang tu , cuma url blog korang .. bukan url entri korang tu.. ok ? Faham tak ?? Contoh , www.benashaari2.blogspot.com .. tu jer .. ok ? CUn ?

jommmmm join ramai2 =) klik di link ini utk join... http://www.benashaari.com/

15 comments:

  1. Hokey !!! sudah menjoinkan diri. hihihii

    ReplyDelete
  2. No komen... sebab memang dah meletops...:)

    ReplyDelete
  3. terbang from blog BA =]

    simple and nice onee ! thumbs up ^^

    ReplyDelete
  4. belog yg shantex...

    folo mak dara suda...=)

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen deco2 beng beng boongg!

    pendapat saya...
    header cantik n blog cantik
    loading blog pun cepat

    ReplyDelete
  6. CUNNNN! ;D ;D *excited*
    Jom terjah blog saya balik!

    http://k-fhatyah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. cantik...follow!! eh..dah lama follow dah....:-)) dtg dari segmen ben jgk!!

    ReplyDelete
  8. wahh..saya nak terai ni..WAJIB terai!!heee:)

    ReplyDelete
  9. terbang dari blog BA
    nice blog...
    sudisudikan ke sini plak
    http://alamakkkanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. as salam..
    er... mak dara..
    wow~!
    teringat jamu mak dara.. =)

    eh? macam familiar..akak bidang production ke?
    SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

    http://fadzli-rt.blogspot.com

    dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

    saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
    kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

    ReplyDelete