Friday, March 11, 2011

Dengar.... Oh Jeritan Blogku....



Dengar.... Oh Jeritan Blogku.... memekik memekik memanggil manggil nama mu selalu... Nama siapa? Errrr.. Mak Dara pun tak sure nama siapa atau siapakah gerangannya blogger yang bakal menjadi follower Mak Dara yang ke 500 nanti..

Sekarang dah tertera followers yang ke 499... huhuhuhu siapakah beliau.. dimanakah beliau.. masih tidorkah beliau.. tengah bekfess kah beliau.. bila nak pollow mak ni .. wakakaka angin meroyan dah sampai dah hahaha



Kita tunggu samer samer yerrrrr hehehehe

4 comments:

  1. tahniah mak dara..dah semakin ramai follower mak dara..thumbs up =)

    ReplyDelete
  2. ahahahaha..ala ruginyer...kalau saye tau ade entri untuk followers yg ke500 saye follow mak dara lambat2 ckit. haha

    ReplyDelete
  3. cepat mak dar dah ada tu cepat print screen..tahniah blog mak dara makin vouge de vasss... =D

    ReplyDelete