Saturday, March 26, 2011

Bergolap Gulita demi EARTH HOUR

Mak Dara dan family turut menyertai kempen Earth Hour yang baru jer habis sebentar tadi.. Sejam tanpa lampu rasanya sekejap ajer berlalu dengan keletah anak anak Mak Dara yang seronok bermain dalam gelap.

Anak teruna Mak Dara dengan pose ala ala greennya hehe

Mak Dara bersama anak anak semasa Earth Hour

keadaan ruang tamu rumah Mak Dara semasa Earth Hour.. huhu golapp

Anak anak main masak masak dalam golap
(gambor ni terang sbb pakai flash hehe)

Sikit lagi dah boleh bukak lampu yer darlingss hehe

lepas setengah jam terus diorang bosan main haha

Yeayyy akhinya kami berjaya menghabiskan sejam tanpa berlampu.. Sehingga tahun depan.. Save Earth .. Save Life =)

6 comments:

  1. sorang2 takut lak nak bergelap.. lgpun sy ni jenis dr kecik tido pun pasang lampu terang benderang punya, dah kawen ni berlawanan lak dgn en hubby yg siang malam kalau boleh tak suka ada cahaya.. so kalau ada dia jer time tido bergelap.
    NAK TAHU PENYUMBANG TRAFFIC TERTINGGI DI BLOG MELEKIT?

    ReplyDelete
  2. bagosnye menyokong bendalah nii:)

    ReplyDelete
  3. huhuhu.. congrat mak dara coz berjaya support dalam 1 jam tu.. huhu

    ReplyDelete
  4. sronok gk berEarth Hour stahun skali kan..hehehe..ok la kan, sejam je..kalo hari2 bergelap, mau buhsan giler taktahu nk buat pape..

    ReplyDelete
  5. bila begelap camtu rasa tenang je...

    ReplyDelete
  6. suria: betul3.. kak ida ni berani sbb anak anak penuh keliling hewhehe
    atiqa: =)
    top: tengkiuuuu top
    J.M.R: betul3.. sekali sekala ok kalau hari2 mau mati kutu kan haha
    bjay69: sangat setujuuuu

    ReplyDelete