Monday, March 14, 2011

FACEBOOK SLOW AKIBAT TERKENA VIRUS LYA

Perasan tak Facebook sekarang ni slowwwwwwwwwww sangat sejak dua menjak ni. Nak log in pun kena banyak kali.. Inikan pulak nak update status stau nak comment.. Nak upload gambor atau video jangan harap la kan.. Tapi apa puncanya ek.. Mak Dara rasa Facebook ni dah kena VIRUS LYA atau VIRUS LEMBAB YA AMAT. Itu teori Mak Dara lah yer hehehe..


VIRUS LYA

Ramai betul kawan kawan FB Mak Dara yang update status tentang hal ni. Ada yang kata akibat tsunami. Ada juga yang kata maybe facebook dah terlebih dari yang mampu sbb dah berjuta juta lemon pengguna FB sekarang ni.. Wallahhualam..



Tak kisahlah apapun sebabnya, Mak Dara harap Facebook akan pulih seperti sedia kala.. Kalau tak mau geget lappy macam gambor kat atas tu hehehehe...

12 comments:

  1. memang FB skrg slow tahap gaban yang amat.. gaban pun tak slow.. tapi bloggers (blogspot) laju pulak macam cipan.. hehe... ntah2 esok kata FB nak tutup tu jadi kot.. hehe

    ReplyDelete
  2. tulah pasal.. fb jer yg lembabss yg lain laju mcm biasan je kan.. huhu apa akan jd kalau FB tutup ek.. rasanya lg ramai le blogger hehe

    ReplyDelete
  3. ha ah...slow giler..igtkan kat cni k lem ap..hehe

    ReplyDelete
  4. mak dare!!! eka baru update pasal fb lembab..ishh bengang giler lah cmni..ingat kat sini jer lemba..rupenyer semua org mengalami msalah same!.hahaha
    eka pinjam Virus LYA mak dare tau..hehehehe....

    tapi blogspot laju pulak..alih2..berbelog jerlah malam nie..hehehe

    ReplyDelete
  5. Ila: sekarang kat mana mana pun mmg FB lembab le dear.. geramm kan
    Eka: pakai le dear.. Mak Dara main taruk dan merapu aje tu hehehe

    ReplyDelete
  6. laa ainul ingat ainul sorang je fb lembab gila.hee ramai geng rupanya

    ReplyDelete
  7. slow coz tanda2 fb nk dihapus kn kut... huhu.. kn kabar angin nk tutup 15/3 .. :)

    ReplyDelete
  8. ingat virus apa la tadi..he he..
    kalo pasal kelembapan fesbuk,,memang makin menjadi2 skang ni..buat sakit hati ja..

    ReplyDelete
  9. Ya ALLAH ... ingat betui la ade virus yg hinggap kat lappy Lady ni.. Mmg stuju sgt klu kata, skrg nk login FB mcm hamjad..(oppss terlebih sudah)..

    tapi dh mmg bleh agak klu virus yg dimaksudkan tu. Lady dh agak dari awal tapi tak pasti apa punca ni..

    apa2 pn jom ramai2 berdoa agar keadaan line yg terkena virus LYA mampu dipulihkn.

    ~jom mai blog Lady: http://blogdearlady.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hehhehe.. terasa lucu ila tgk title virus lya... eyhh tkejut gak ... virus aper lya tu... rupa2nyer...hehhehehe

    perasan gak mmg lembap habis..tp teringat lak spekulasi y kata fb akn dtutup pada 15.3.2011... adakah ianya benar.. sbb tu la slow sgt.. hehhehehe...

    ReplyDelete
  11. @mak dara ::
    Fb lembab sbb ganguan line internet yg menghubungkn dgn usa..
    so opkoss la fb lembab sbb ibupejabat fb di usa...
    sekian....


    x caya...crik sendirinyew..

    ReplyDelete
  12. memang slow sangat la fb skarang..tah apa yg x kena..kadang2 x bergerak langsung..adoyai..

    ReplyDelete