Tuesday, March 15, 2011

FILEM RANGO



Mak Dara, hubby dan anak anak pergi menonton filem RANGO beberapa hari lepas di GSC Wangsa Walk Mall.

Mak Dara dan semua anak anak Mak Dara
@ GSC Wangsa Walk Mall

Memang ramai kanak kanak yang datang bersama ibu bapa masing masing datang menonton RANGO. Gambar kartun kan for sure ramai peenonton kanak kanak dari orang tua kan hehe. Apa yang Mak Dara boleh katakan tentang filem ni ialah animation memang superbbbb!!! Suara Johny Depp dan beberapa pelakon lain yang digunakan dalam filem ni memang kena sangat dengan karektor masing masing.. Tapi Mak Dara rasa mesej yang cuba disampaikan agak berat untuk dihidangkan pada kanak kanak.. Tapi apa apapun memang enjoy menonon filem ni..

Pada yang belum tengok gi terjahhhh ramai ramai k.

3 comments:

  1. kenapa tak pernah tgk iklan pasal citer ni.... menarik.... tapi kat sini tak de wayang.... hahaha...

    ReplyDelete
  2. baru tgk selasa lepas mak dara..kalau tak kerana suara johnny deep tu + rengekan Qayyum..mmg takmo tgk katon nie..tak brp best sgtlah..

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK