Tuesday, March 29, 2011

Jackie Chan Meninggal Hanya Khabar Angin Sempena April Fool

perghhh dah kecoh dekat facebook pasal JACKIE CHAN Meninggal dunia akibat serangan jantung.. Betul ke ataupun saja nak buat April Fool?? Ish benda macam ni tak baik buat memain..


Dah puas Mak Dara google. Ada yang kata betul.. Ada yang kata ni hanya prank sempena april fool.. Ada yang tulis yang president America pun sedih dengan kematian Jackie Chan ni.. Huhhuhu konpius betulll.. Ada jugak khabar angin macam ni melanda Jackie Chan pada 2008 dulu..


Rasanya ni hanya khabar angin ajelah.. Memang tak baiklah orang yang mulakan khabar angin ni main mainkan hidup dan mati orang..

4 comments:

  1. hee tak tahu lah mak dara kalau gurauan tu memang tak baiklah depa ..

    ReplyDelete
  2. heheh, menipu tuhh.. kalau ye mmg dah tersebar kat corong² radio jugak, ni takat internet mcm² kbr ang kite bole dpt mak dara ;)


    Gempa bumi bakal melanda di Malaysia jugak? Nauzubillah...
    KIAMAT SEMAKIN DEKAT DENGAN KITA

    ReplyDelete
  3. hahaha.. cian jackie chan... biasanye cter siket je... bile dah samapai dari sorang ke sorang jadi panjang lak cternye.. hahaha

    ReplyDelete
  4. fitnah makin menjadi2 dah ni..nk kiamat dh ni

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK