Saturday, March 5, 2011

KEPUTUSAN PEMENANG MAK DARA 1st GA


Sebanyak 126 penyertaan dan sebanyak 126 buah Tajuk Drama telah diberi. Saringan pertama menempatkan sebanyak 20 Finalist berjaya memasuki Top 20 dan saringan kedua telah menampilkan Finalis Top 10.. Kini tibalah masanya untuk Mak Dara mengumumkan... tarikh bagi melihat anak bulan.. Sajer je.. Serius sangat kang ada yang tension haha

Setelah dinilai oleh Mak Dara dan beberapa juri yang lain yang juga merupakan penulis skrip, maka kami sebulat suara telah memilih 4 pemenang bagi MAK DARA 1st GA ini. Kriteria yang dippilih untuk diangkat sebagai pemenang ialah keunikan Tajuk Drama Yang diberi, Mesej yang ada dalam tajuk itu, Komersial value tajuk itu sendiri dan kesesuaian tajuk itu untuk dijadkan sebuah drama.

Maka tanpa membuang masa Pemenang pemenang bagi MAK DARA 1st GA adalah..

PEMENANG PERTAMA : ROSE JOHARI
Tajuk Drama : Tersingkap Purdah Cinta

Hadiah yang menanti:
a)Nama anda (pemenang) akan Mak Dara masukkan dalam skrip terbaru Mak Dara yang berjudul Puteri Salamia dan menjadi nama salah satu watak didalam skrip itu.
b) Sehelai T-Shirt limited edition

PEMENANG KEDUA : EB EZRIN2
Tajuk Drama : KETAR JEMARI IBU


Hadiah yang menanti:
a) Sehelai T-Shirt limited edition

PEMENANG KETIGA : PRINCE HALILINTAR
Tajuk Drama : SEKUNTUM IMAN


Hadiah yang menanti:
a)Top UP RM 10

PEMENANG ANUGERAH JURI : LEKAT LEKIT GURL
Tajuk Drama : JANJI SAHABAT


Hadiah yang menanti:
a)Top UP RM 10

Disini Mak Dara ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan dan jutaan terima kasih kepada setiap seorang dari 126 peserta yang sudi menyertai GA Mak Dara ini. Anda memang sporting dan terbaik. Tahniah kepada para Pemenang. Sila email Mak Dara alamat & number telefon untuk urusan penghantaran hadiah anda di email Mak Dara di mrs_martias@yahoo.com secepat mungkin.

Mak Dara memohon sepuluh jari memohon maaf sekiranya selama berlangsungnya GA Mak Dara ini ada yang tersalah bahasa tersilap kata atau jika telah menyinggung mana mana pihak harap dimaafkan. Sehingga bertemu di GA akan datang.. Assalammualaikum =)

19 comments:

  1. tahniah kepada pemenang.wah..best2 siap masuk ama dlm skrip lagi..rugi lah ayu tak join...

    PS:mak dara...tempat kedua tu...mak dara salah taip....sepatutnya tempat pertama

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang. memang sesuai dinobatkan pemenang. "Tersingkap purdah cinta". Best tajuk ni..

    Entri Terkini: Lagenda Hikayat Merong Mahawangsa. Sekarang dah difilemkan..

    ReplyDelete
  3. tahniah pada pemenang
    walaupun saya x masuk top 20
    hu hu hu

    ReplyDelete
  4. Woah~ Tak sabar pulak nk tunggu cerita tu keluar kat TV :P

    Tahniah pada semua pemenang.

    ReplyDelete
  5. Wah, sy tak sangka boleh jadi pemenang. hihi... terharu biru sy. :D
    thanks Mak Dara. kalau nak buat GA lagi pas nie sound2 yer...hihi. Thanks again ;)

    ReplyDelete
  6. dah email kak ida.. kalau x dpt nnti kita email lg yer

    ReplyDelete
  7. sy dah email Mak Dara maklumat yg diperlukan :). Dan saya dengan senang hati sekiranya Mak Dara sudi gunakan nama saya dlm drama terbaru Mak Dara tuh :) hehehe. Thx again. Semoga success selalu & murah rezeki :))

    ReplyDelete
  8. tahniah...mesti yg menang nti tak sabar tgu namanya disebut - sebut dlm drama tu..heheh..

    ReplyDelete
  9. pasni nk join ar paper contest mak dara.. jeles lak nengok member2 len dapat adiah :)

    ReplyDelete
  10. Terima Kasih mak dara..xsangka prince dapat no3..gembira betul..hehe..nanti prince emelkan no tel prince.tqvm

    ReplyDelete
  11. well done utk ke semua pemenang...

    title yang dibagi sangat enak namanya.

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada para pemenang yg memenangi kemenangan...hahaha.....
    keep it up....

    ReplyDelete
  13. salam, alhamdulillah rezki...
    x sangkanyer...
    tq yer mak dara...

    eB dh send details
    my emel:
    mamaaerish2@gmail.com

    tq again... suker3 ;p

    ReplyDelete
  14. alaaaa... haritu tgk dateline mcm 6hb, dah terlepas... ruginya

    dalam kepala dah set satu tajuk, sedih ni....

    ReplyDelete