Sunday, March 6, 2011

Kisah Mak Dara , Anak Anak dan Kelas Yamaha


Setiap hari AHAD pada pukul 12:30 tengah hari.. Mak Dara pasti rata rata kebanyakkan penduduk Malaysia akan duduk kat depan TV dan menonton MELODI!! betul tak? Mak Dara dulu tergolong dalam kategori pop rock tu jugak dulu hehe tapi kini tiada lagi... jap nak masukkan lagu background sedeyyy jap..

Bukan sebab TV Mak dara rosak.. Bukan sebab Astro Beyond Mak Dara kena potong tapi disebabkan kelas piano anak sulung dan anak kedua Mak dara telah bertukar hari dari hari Khamis ke hari Ahad.. Ngam ngam pukul 12;30 tgh hari pulak tu.. Huhuhu Mak Dara terpaksa je redha.. Takpe.. apasaja untuk pelajaran anak anak Mak Dara sanggup.

anak teruna Mak dara -Adza Danial Haiqal

Anak Dara Mak Dara - Adza Danina Kirana


Mak Dara bersama suami dan anak anak di George Town White Coffee
(pic ni br ambik 3 min lepas hehe)

Maka dengan tu maka Mak Dara akan berada di George Town White Coffee Wangsa Walk Mall setiap hari Ahad dari jam 12 tengah hari sampai ke pukul dua petang... Pada sesiapa nak join Mak Dara jomm lerrr.. Tapi kompom uols tengok Meladi punyer.. uwaaaaaaaa... hehe Align Center

4 comments:

  1. Lama tu kat sana..Patut cepat je update blog..:) Semua anak-anak Mak Dara, ada nama Adza eh..:)

    Entri Terkini: Lagenda Hikayat Merong Mahawangsa. Sekarang dah difilemkan..

    ReplyDelete
  2. ohhh..sambil2 menunggu tu..sambil2 online ler..boleh jugak cari idea utk skrip...kan...

    ReplyDelete
  3. tu dah bawa laptop tu konfem gah on9 dan cari idea tuk tulis skrip kan..anak2 makdara besar nanti pun boley la masuk dalam bidang seni jugak ikut mak dara..heehee

    ReplyDelete
  4. Nur Hanani: tu lah gambar tu masa tgh update blog le tu haha. yup satu keturunan Mak Dara ada nama ADZA so senang kalau hilang boley cari haha skrg adza dah sampai kegenerasi ke dua dah =)

    kak pah: itulah kena dok relaxxx br idea ada mari hehe

    prince:yup alhamdullilah anak teruna Mak dara ada tunjuk minat dlm dunia penulisan ni.. ;)

    ReplyDelete