Friday, March 18, 2011

Kisah Mak Dara & Yuyu Zulaikha


Pagi ni Mak Dara nak cerita pasal KISAH MAK DARA & YUYU ZULAIKHA.. ehh jap.. Sedap jugak kalau buat tajuk drama ni kan hehehe.. Tak habih habih dengan keje aje kan Mak Dara ni hehe.

Al kisah.. toib... Maka tersebutlah satu kisah.. toib.. Mak Dara dah pollow blog si cantik manis YUYU ZULAIKHA toib... Ha itu lah kisahnya.. Sebenarnya banyak kali Mak Dara terdengar cerita pasal blogger yang muda rumaja ni. Pagi tadi tertengok VLOG beliau dan terus Mak Dara pollow..



Mak Dara adalah pengikutnya yang ke 3611. Perghhhhh ramaiii tu.. tabik spring satu hehe. Memang manis orangnya. Kalau anak Mak Dara besau mau dibuat menantu hehe..

9 comments:

  1. aww...yuyu zulaikha mmg cun..
    erkk..sudi2lah mak dara terjah blog kite ni jugak yeee

    ReplyDelete
  2. tgk header aje dah cute.. tp bila tgk vlognya lagilah cute..=) hehe insyaallah =)

    ReplyDelete
  3. mak dara pon apa kurang hebatnya. ER ni je br capai 400 walaupon dh lama berblog. huhu

    ReplyDelete
  4. Ish jangan le macam tu dik.. terkembang Mak Dara membacanya hehe.. tengkiuuu u really make my day =) actually Mak Dara ni dah lama berblogging dari thn 2007 tp blog terbaru Mak Dara ni baru Mak Dara aktif balik =) Mak Dara doakan yang terbaik untuk adik yer.. =)

    ReplyDelete
  5. waduhhh intannnnn.... tiba tiba kerusi yang Mak Dara duduk dah tak muat dek penangan kata kata intan ni.. tengsss Intan. Adik pun apa kurangnya cumilllll sangat. hehehe

    ReplyDelete
  6. yuyu memang pemes ,tapi cer mak dara jenguk2 belog anis yg xbpa pemes nih ..hehe kompom anis teharu..wuuuwuuu

    ReplyDelete
  7. Ala mak dara ni x sudi ke terhah blog i..hehehe....mak dara da terjah blog hanis zulaika yg follower dia hampir 23 ribu org :)

    ReplyDelete