Friday, March 11, 2011

LIFE WITH SANDRA AZWAN


LIFE WITH SANDRA AZWAN

Blog Walking.. Senang disebut dan senag dilaksanakan.. Dengan Blog walking kita dapat bertemu dengan pelbagai jenis blogger dengan pelbagai jenis personaliti dan pelbagai profession. Malam ini Mak Dara rasa amat bertuah bilamana Mak Dara melangkah masuk ke sebuah blog yang amat istimewa iaitu BLOG LIFE WITH SANDRA AZWAN milik seorang fashion designer terkenal Sandra Azwan.

Melihat saja kearah headernya membuatkan nganga Mak Dara ternganga luas. Terdetik di hati perghhh cun giler header ni kalau buat entry pasal header ni kat blog best ni. Dari situ Mak Dara ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pemilik blog tersebut. Scroll punya scroll punya scroll.. bertambah besar nganga Mak Dara. Maunya tak.. Lukisan dan designnya amatttt amattttt cantik... Kalau tak percaya tengok gambor gambor dibawah..








Sandra Azwan di dalam majalah IN TREND

Ok sumer boleh tutup mulut balikkkkk.. Kannnnn Mak Dara dah cakap sure ternganga punya bila melihat hasil kerja dan kreativiti Sandra Azwan ni. Ada antara hasil pakaiannya dipakai oleh artis artis dan ada yang difeaturekan dalam rancangan TV. Memang sungguh berbakat Sandra Azwan ni.. Kalaulah Mak Dara dan Band Mak Dara bertemu Azwan ni 2-3 tahun lepas sure besttt.. Yelah cuba bayangkan kalau Sandra Azwan yang merekakan pakaian bagi Mak Dara dan band Mak Dara iaitu D'ADZA.. sure lagi gempak dari apa yang kami pakai untuk cover album kami dulu dan cover album semasa D'ADZA feature bersama Saiful Apek dalam Album "SAIFULAPEK & FAMILY" perghh sure gempak..hehehe

(COVER ALBUM)Album Single D'ADZA " APA KAU RASA"

Cover Album "SAIFULAPEK & FAMILY" D
'ADZA is one of the artist involve in this album.. >_*

Cuba bayangkan.. perghhhh mau meletops kami dengan rekaan Sandra Azwan ni.. Tapi harap harap next project boleh minta kerjasama dari Sandra Azwan.. Itupun jika beliau sudi hehe..

Jari Mak Dara semakin ligat scroll do blog Sandra Azwan dan tetiba jari Mak Dara terhenti bila melihat ini..


A New Header For Your Lovely Blog? errr what.. Eh apooo.. Terkejut Mak Dara membacanya. Offcoz le Mak Dara nakkk!! Rupa rupanya Sandra Azwan sedang membuat promo memberikan 'A New Header for your lovely Blog' hasil rekaannya sendiri. Walaupun Mak dara tidak ditag oleh sesiapa untuk join Promo Special ni Mak Dara nak join juga hehe..Kepada anda semua yang berminat untuk mendapatkanya, apa yang anda perlu buat hanyalah dengan memberikan pandangan se-kreatif yang mungkin mengenai 'Life with Sandra.....' Anda mungkin merupakan pengunjung bertuah yang beliau cari selama ini.

Perkara penting yang anda perlu lakukan ialah:

a) Promo ini terbuka kepada semua. (Blog owner) - Yup

b) Menjadi pengikut @ followers 'Life with Sandra..... Im ur 841th Follower

c)Untuk menjadikan penulisan, review @ pandangan anda penuh dengan drama, anda semua digalakkan untuk menggunakan gambar-gambar, logo, fashion illustration oleh Sandra Azwan yang 'available' di blog ini. (ikut kreativiti masing-masing) -DONE ( Macam tau tau aje kerjaya Mak dara terlibat dalam bidang drama hehe)

d) Anda digalakkan untuk 'tag' sekurang-kurangnya 5 @ lebih, individu yang dilihat berminat untuk mendapatkan blog header hasil rekaan saya. ( atau sesiapa sahaja yang berminat) Mak Dara akan tag kawan kawan di bawah.

e) Jangan lupa untuk meletakkan banner khas promo ini di blog anda. (kesudian anda untuk bersama menyertai promo khas ini tersangat-sangatlah dialu-alukan. Sekian, Terima Kasih. -DONE

Pada yang ingin mendapat header secantik header Sandra Azwan cepat le join promo ni yer . Klik di SINI jika anda berminat. Review akan dinilai oleh Faizal Hamid dan Sandra Azwan.

Mak Dara nak tag
1) Blog MiMi PeONy
2) LelaFarouk
3) Ilhamny.com.
4)
Eb Ezrin
5) Elle Elyssa
6) Mak Dara jugak nak tag sumer yang baca entry ni hehe

6 comments:

  1. Salam..hello Mak Dara...Terima kasih kerana sudi join my special blog promo...i really appreciate it!;-)

    ReplyDelete
  2. uiks secara tak lansung kena tag jugak ni.
    Insyaallah nanti TP join k.

    ReplyDelete
  3. SANDRA AZWAN: it's an honour to join ur special promo and to get to know you Sandra =)

    TP: joinler.. mana tau boleh dapat header cantek dgn wajah TP nanti.. sure besttttnyer hahaha

    ReplyDelete
  4. thanks kak ida sebab tag... memang takde idea dan masa sangat pun nak design header blog sendiri. nanti ai join...

    ReplyDelete
  5. tq sudi tag eb...nanti eb join yer :)

    ReplyDelete
  6. Liss: mana tau boleh dpt header cunnnnn join tau hehe
    Eb: ur most welcome =)

    ReplyDelete