Friday, March 4, 2011

MAK DARA VS JAMU MAK DARA

Sejak sebulan lebih Mak Dara membuka Blog BICARA MAK DARA ramai jugak antara kawan kawan Mak Dara tanya pasal jamu dan tips tips kesihatan luaran dan mostly dalaman.. Errkk terkedu MaK dara dibuatnya. Pikir punya pikir punya pikir baru Mak dara dapat tangkap.. Memang Sah! diorang ni semua konpius antara Mak Dara dan JAMU MAK DARA.. adoyai hahahaha


(MAK DARA VS JAMU MAK DARA huhu)

Patutlah mencurah curah dalam FB message bertanyakan tentang tip dan pandangan tentang penjagaan badan.. hahaha ghopa ghopanya silap orang.. di sini Mak Dara nak terangkan perbezaan antara MAK DARA dan JAMU MAK DARA

- Mak Dara tak jual Jamu - Jamu Mak Dara memang pengeluar Jamu
- Mak Dara dlm kategori gebu & kembang semangkuk - pengasas Jamu Mak Dara slim and slender jer

tapi kalau ada sesiapa yang nakkan juga tip tips dan petua dari Mak Dara.. silakan.. Mak Dara sedia membantu.. Tapi adakah anda sedia mengamalkan petua Mak Dara tu? haha

sila ambik nombor dan tanyalah petua apa yang anak anak nak tapi jangan lupa beli insuran dulu yer =)

5 comments:

  1. hahahahha!!macam mana boleh confuse ni...haish.. XD

    ReplyDelete
  2. hihihi .. tetiba je awak jadi terglamer eh??

    ReplyDelete
  3. hehe ada jugak org kompius ye..mak dara yang sorang lagi tu ada blog tak ek..hehe

    ReplyDelete
  4. Hahahaha. Boleh pulak salah orang kan? kekeke :P

    Mari ke belog Shag :
    Marilah mengundi, undi Shag Yahaya

    ReplyDelete