Monday, March 14, 2011

Makin Ramai Bergambar Dengan Gaya Mulut Muncung

Comell.. kiut.. macam baby face.. itulah yang selalu keluar dari mulut Mak Dara bila blogwalking dan bila mata terlihat gambor gambor pemilik blog yang kebanyakkan suka bergambar dengan gaya mulut muncing dan pipi kembong..







Memang dah jadi trend ek sekarang ni tangkap gambor macam tu? Rasanyalah memang dah jadi trend sekarang.. Kalau tak, takkan setiap hari banyak blog yang Mak dara blogwalk pasti akan terjumpa dengan header dan gambar gambar begitu.. memang kiutt..

Mak Dara dan anak bongsu Mak Dara Adza Isabella
dengan gaya mulut muncungnya hehe

Tapi macam mana boleh mula trend ni ek.. Rasanya semuanya bermula dari gambar gambar korean contact lense kot.. ataupun dari drama drama korea yang semakin mendapat tempat di hati penonton.

Ada yang suka dan ada yang tak suka dengan trend bergambar macam tu.. Tapi bagi Mak Dara memang cute.. Sebab bukan semua orang boleh tangkap gambor posing muncung dan kembong macam tu.. Kalau Mak dara buat kompom nampak lagi kombangggg semangkuk jadinya..Apa apapun cara uols tangkap gambar itu pilihan sendiri.. Nak muncung ke tak nak muncung ke.. Nak kembongkan pipi ke atau nak kembangkan hidung ke itu pilihan masing masing.. asal happy =)

13 comments:

  1. anak mak dara jugak yg comel dan kiut miut...hehehehe

    ReplyDelete
  2. comel dan kiutnya anak mak dara..sian maiza xde lagi la beby girl hmm..

    ReplyDelete
  3. mas.saari:hehehe tankiuuu dear
    ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : waduhhh terkembang mak dara =)
    Jamiel: tks jamiel
    Maiza: tankiuu sis.. insyaallah nanti adalah tu.. Mak Dara doakan semoga maiza akan dapat baby girl yg sangat comellll secantik ibunya kelak.. insyaallah amin =)

    ReplyDelete
  4. sop suka juga tgk bergambar muncing2 nih.. ada masa mmg comel sgt.. huhuh
    tp anak mak dara tu mmg comel bila muncung :)

    ReplyDelete
  5. uihh...kalah la muncong kite camni..
    comel isabella.. ;)

    ReplyDelete
  6. ni dulu Amy Search dah mulakan tahun 80an dulu.. so Isabella pun ikut la.. Kasawari nak muncung jugak la... haha

    ReplyDelete
  7. sop: tankiuuuu sop =)
    mid: cutenyerrrrrrrrrr mid =)
    Kasawari: hehehe muncung jgn tak muncung kekekeke

    ReplyDelete
  8. mak dara..x sempat la nak join eka punya kontez jom muncung2...huhu..tgk kat side bar eka...hehehe

    ReplyDelete
  9. tengok baby pun pandai buat gaya muncung..hehehe..tapi baby wt lagi comey!

    ReplyDelete
  10. geram tengok muncong die..grrrr :)

    ReplyDelete
  11. adza comel laa..puteh nya diaaa...:)

    ReplyDelete