Thursday, March 31, 2011

Rimas Di Tag Menilik Nasib Berpandukan Jenis Darah

adoi... sebelum ni hari hari di Facebook Mak Dara akan ditag dengan gambar gambar seperti Mengetahui personaliti melalui bulan kelahiran dan macam macam jenis tilikan lagi.. Sekarang pulak asyik kena tag dengan Rahsia Personaliti Dari Jenis Darah pulakkkk..


Jenuh ler Mak Dara remove tag setiap hari.. Dah letih ler nak remove remove tag tag macam ni. Itu belum kena remove tag dengan gambar gambar baju untuk dijual oleh butik butik on9 dalam facebook tu.. Kalau gambar Mak Dara ada pada gambar gambar tu ok le jugak.. Ni gambar yang takde kene mengena...Jenis darah pun tak sama dengan Mak Dara.. Ni yang buatkan semakin malas nak login ke facebook ni.. Sekarang kalau login FB pun sbb nak ping entry je ahaha

8 comments:

  1. sama la kita kak ida.. fb tu byk sbb ping entri. x kuasa nk baca tag ramalan ni..

    ReplyDelete
  2. kita pun sama..nyampassss sangat2
    kadang2 di tag benda2 yang tak ada kena mengena..lagi2 yang buat sales kat FB nun...
    kalau kita nak beli tak yah tag pun beli punya kan....

    ReplyDelete
  3. lagi satu, yang rahsia bulan kelahiran yg dr fadhilah kamsah tu, slalu gak kena tag..jenuh buang..

    ReplyDelete
  4. betul2.. la ni saya pun kadang2 malas nak bkak fb .. dah macam2 ada kat wall.. lagipun fb pun dah x meriah macam dulo2..

    ReplyDelete
  5. hahaa.. tau xpe.. sy pon kena.. tu la tngn gatal sangt like2 page shop online ne.. haha

    ReplyDelete
  6. hehehe
    samalah..
    balik2 kena tag mcm ni jadi bosan dahh..
    tgk gmbr pn sumanya entah apa..
    penat laa nk remove suma gmbr mcm nie..

    ReplyDelete
  7. tak suke gk. memenuhkan noti je. nape la wujud application ni kan? ;)

    ReplyDelete