Friday, March 18, 2011

THE REAL HOUSEWIFE OF NEW BANGI CITY


Tengok pada Header tu!!! Tengok pada namatu!!! pergh!! Itu saja dah cukup menarik minat Mak Dara untuk terjah ke blog ini!

Mak Dara kemudian mula menggodek godek pemilik blog ini. Pemilik blog ini ialah KLS. Perghhh.. Bertambahlah menarik minat Mak Dara kerana salah satu brand kesukaan Mak Dara ialah KLS iaitu Kimora Lee Simmons brand hehe

Serba sedikit mengenai pemilik ini ialah... Love Sweetheart aka kak love aka kls is a home maker. full of obsession.Berusia awal 30-an. Graduate from local uni. setelah tamat pengajian kls berkhidmat bersama syarikat swasta sebelum berkahwin dgn Darl Ron aka abang ron. kls kemudian meneruskan karier sebagai ahli perniagaan soho. Dikurniakan hero bijak Leo Einsteins.Tinggal di our 'white house' di bandar baru bangi bersama 3 best metal buddies black, gumud and kecik juga leo's pets goldfish dorothy n friends. Kls amat menyintai bangi yang indah permai.Is like no other place like Bangi.Bangi is the best!

Menarik kan? Apa lagi terus le Mak Dara pollow blognya yang Fabulous tu.. Mak Dara adalah pengikutnya yang ke 174!


Jom ler sama sama terjah ke blognya yer.. Klik di Header yang hebat di atas atau di SINI ya.. To KLS all the best ya =)

6 comments:

  1. kimora yang kat dalam channel E tu ke?

    kimora: lifr in the fab lane...

    ReplyDelete
  2. jangan lupa wakilkan negeri masing2 untuk join kempen earth hour kat blog saya....

    http://aazzrruull.blogspot.com/2011/03/earth-hour-jom-tutup-lampu-pada-26-mac.html

    ReplyDelete
  3. yup memang Kimora dalam channel E tu.. Yup nama rancangan tu memang Kimora Life In The Fab Lane.. Tapi nama brand pakaiannya barang aksesorinya ialah KLS =)

    ReplyDelete
  4. helo..helo..

    mak dara v0gue wiwittt..!

    wallaa..oh kls terharu amat dengan

    entri khas mak dara ouh

    setinggi terima kasih atas

    penghargaan yang diberikan.

    as a new comer im so touch!

    will link this entri to

    my entri sooner ^_________^

    nak balik penang jap lagi.

    tengah siap-siap.

    daa...tq very much!mwahh

    ReplyDelete
  5. bile la pulak blog topimagine nk direview oleh mak dara ek.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. nak jugak nak jugak..tetiba kan minah neh...ish ish ish

    ReplyDelete