Tuesday, March 8, 2011

Si Pembunuh Kucing Memohon Maaf. Boleh dimaafkan ke ?

Kecoh di Facebook kisah Si Pembunuh Kucing yang sangat kejam. Mak Dara pun terkejut dengan cerita cerita yang ditulis oleh beberapa kawan FB Mak Dara tu. Bertambah terkejut bila ada tersiar video kucing itu dibunuh oleh seorang budak tomboy yang telah dirakam oleh cctv. Terus terang Mak Dara katakan yang Ma Dara tak sampai hati nak tengok sampai habis video tu.. Kejammm gila.


rakaman pembunuhan si Pembunuh Kucing

Pencarian si Pembunuh Kucing berleluasa dan dibuat secara besar besaran di Facebook dan akhirnya si pembunuh kucing itu ditemui. Namanya Chow Xiao Wei dn berumur bari 21 tahun. Dan dia tampil dan memohon maaf.


Surat memhon maaf dari Pembunuh Kucing

Surat tu kononnya nak menerangkan kenapa dia membunuh kucing tu. Katanya ibubapanya bercerai so mak dia seorang ibu tungal dan maybe sebab tu dia ada mengalami sakit jiwa . Tapi Mak Dara rasa itu tak memberi hak untuk dia membunuh kucing tu dengan kejam . Dia juga kata yang dia telah diugut setelah rakaman cctv pembunuhan kucing tu keluar.. Apalah sangat nak dibandingkan dengan ugutan kosong dengan apa yang tela dilakukan.. Hish.. memang kejam.. Harap harap tiada kes macam ni berulang lagi.


9 comments:

  1. kejamnyeeee...
    konon sakit jiwa..yolah tu alasan je nak melepaskan diri.

    ReplyDelete
  2. maaf tu sekadar nak selamatkan diri dari hukuman je .. drama semata-sama!

    kill the cat killer!

    ReplyDelete
  3. Tak dapat tengok video tu sampai habis... Tak sanggup tengok.. Kejam sangat. huhuh '_'

    ReplyDelete
  4. x bukak pon video tu sbb takut..dan x sampai hati..sy ada pengalaman pahit kucing kesayangan diracun dan mati maka sy dah x bela kucing semenjak itu..

    ReplyDelete
  5. irish: tu lah tu.. blh bg alasan mak bapak bercerai la pebagai.. sdgkan diri sendiri yg tk betul .. geramm kan.

    Fiza: betul tu sure hanya lakonan jer tu..

    Len: mmg kejam kan

    Rina: samalah.. Mak Dara pun tgk tak habis.. tak sampai hati.. Ye ke kena racun omg. pasti trauma dibuatnya kann

    ReplyDelete
  6. boleh caye ke nk mohon maaf tu?? kalo da betul2 sakit jiwa nape boleh buat surat mcm tu....ala...saj2 je tu nk melepaskan diri dr kesalahan..kucing tu xsalah kot...xsanggup nk tgk video tu..mika langsung xtgk video tu...sbb xsanggup tgk org seksa atau membunuh binatang terutama kucing..kucing tu kiut la..nape mesti nak bunuh kan??

    ReplyDelete
  7. even dia mintak maaf pun kucing tu bukan boley nak bgun menari2 lagi pun.lain kali sebelum buat tu fikir dulu. manusia2

    ReplyDelete
  8. macam tulah bila diri tiada iman.
    nyawa umpama tiada harga.
    tiada alasan untuk bertindak kejam begitu kecuali jika diri beliau terancam oleh anak kucing tersebut.

    ReplyDelete