Thursday, March 10, 2011

Terjah Mak Dara - Blog My Sweet Love HA-NA-NIBlog My Sweet Love HA-NA-NI

Hari ni Mak Dara nak mulakan sesi TERJAH MAK DARA ke sebuah blog milik seorang cikgu. Cikgu yang dimakudkan adalah Cikgu Nur Hanani. Menjengah ke blog cikgu ni hti terasa tenteram dan sukerr tatkala memandang header Cikgu Hanani yang sungguh cantik secantik pemiliknya jugak hehe

Serba sedikit yang anda perlu tahu ttentang Nur Hanani ni ialah beliau merupakan seorang guru yang mengajar anak-anak murid berkaitan dengan grafik. Mula wujudkan blog ini pada 9 November 2010. Tapi kalau nak tahu lebih lanjut tentangg Hanani kena lah sama sama terjah blog beliau.. Klik di SINI dan anda akan terus ke blognya..

BuatNur Hanani, Mak Dara amat hormat pada orang yang bergelar cikgu. Bukan semua orang boleh menjadi seorang pendidik dan bukan satuu kerja yang mudah, Mak Dara tahu kerana ayah Mak Dara dulu seorang Nazir sekolah, cui sekolah pun kene kerja jugak betul tak cikgu hehe.. Teruskanlah menabur baktimu wahai cikgu ya..

2 comments:

  1. Tq Mak dara.. :) Memang menjadi seorang guru ni kena pikul tanggungjawab dan amanah. Berat sebenarnya. Semoga saya akan jadi tabah untuk didik anak bangsa zaman sekarang ni.. :)

    Entri Terkini: Pendaftaran SPM 2011..

    ReplyDelete
  2. ur most welcme sis.. all the best ya cikgu..

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK