Thursday, March 10, 2011

Terjah Mak Dara - Blog Tuan Putri & FaRaLySsA

Mak Dara nak TERJAH 2 blog jelitawan jelitawan yang memang cunnn dan jelita.. Blog yang dimaksudkan ialah Blog Tuan Putri & Blog FaRaLySsA


Blog Tuan Putri

Mak Dara suka betul dengan header Tuan Puteri ni. Comellllll ya amattt.. Yang lebih cute bila tertulis Gadis Ini Suka Berangan. Lagilah Mak Dara suka sebab berangan tu antara hobi peberet Mak Dara hehehe..

Tuan Puteri ni study dekat klmu,amek kos secretaryship, anak paling manja dlm family..:) jomlah terjah ke blog Tuan Puteri dan sama sama berangan bersamanya jommmmm.. Klik di SINI untuk ke blognya ya..


Blog FaRaLySsA - Mr. & Mrs Right's Diary

Menerjah aje ke blog adik FaRaLySsA Mak Dara tersenyum sorang sorang.. Kenapa? bukan sebab angin meroyan Mak Dara datang balik tapi sebab teringat kembali saat saat Mak Dara tengah bercinta dan tengah menunggu tarikh untuk diijabkabulkan.. Kenapa Mak Dara rasa macam tu?Sebab FaRaLySsA ni juga sedang menunggu untuk disatukan dengan bakal suaminya pada 3hb June 2011 nanti..

Banyak entry entrynya berkisarkan kisah bagaimana mereka bertemu, kisah kisah percintaan mereka , kisah pertunangan mereka yang kini telah masuk dua bulan, seminggu enam hari, dan juga entry entr mengenai rancangan perkahwinan mereka.

Bagi yang bakal melangsungkan perkahwinan ataupun dah berkahwin ataupun yang sedang bertunang tu gi lah terjah ke Blog FaRaLySsA - Mr. & Mrs Right's Diary ni.. bagi le sedikit petua nasihat atau komen apa apa yang patut untuk bakal pengantin ni ya.

Tahniah Mak Dara ucapkan kepada FaRaLySsA dan pasangan semoga kekal ke jinjang pelamin dan hingga ke anak cucu..

4 comments:

  1. ya ampunnnnn,....
    hehehe...
    pjg jgk entry mak dara wat utk farah ye..
    thanx a lot mak dara...^^
    farah jmput mak dara dtg ke knduri farah...5jun2011...
    3jun tu akd nikah tau...hik3..
    btw, thnx a lot...;)

    ReplyDelete
  2. mak dara...terjah sini ek...

    http://kegembiraanygikhlas.blogspot.com/2011/03/terjah-mak-daraterbaik.html

    ReplyDelete
  3. ibu qaleesya: insyaallah sampai ke sana nanti hehe

    FaRaLySsA : hehehe ur most welcome dear.. insyaallah kenduri di mana tu nnt kasi update yer

    wahhhh tankiuu dik buat entry pasal Mak Dara.. Mak sukerrrr hehehe

    ReplyDelete