Tuesday, March 29, 2011

"TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM"


Mak Dara nak join "TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM" . Top ni memang antara penerjah blog Mak Dara yang sempoiiii.. Memang rajin terjah Blog Mak Dara.. Memang sahabat blogger yg beshhhh =) So Mak Dara tak nak lepaskan peluang untuk sertai segmen dari Top ni.

1. Ko orang wat satu entry bertajuk "TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM" dan letakkan banner kt atas ni dalam entry ko orang...
DONE

2. Ko orang nak follow ke x terpulang la.. (coz, kalo follower aku bertambah tp, entry aku xdpt feedback wat pe kn.. )
DONE dah pollow lamer dah hehe

3. Citer sket pandangan ko orang tentang header aku ngah berimaginasi tu... hehe...
Mak Dara rasa amat sesuai header tu dengan Top. Memang nampak sedang imagine.. hehe

4. Send link entry ko orang tu kt comment box entry ni..
DONE

5. Senarai bloglist (tarikh tutup) tu akan mula dipublish bile follower aku dah cecah angka 777.. so, lame la kn tempoh tu coz angka follower aku lembab sket bertambah :)
Cantekkk =)

6. Bile dh tersenarai, kalo sape2 yang xupdate blog dieorang selama seminggu, aku remove serta merta :)
Rogerr..

7. Tag la 2 orang (nk lebih pon xpe)
Mak Dara nak tag semua yang membaca entry ni.. hehe bior ramai sikit yang join =)

jom ramai rami sertai "TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM"

3 comments:

  1. thankz mak dara support budak yang suka tido ne.. haha :)

    ReplyDelete
  2. Jamiel: join jgn tak join =)
    top: hehe sama sama

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ AXA AFFIN Life Insurance Malaysia

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK