Thursday, April 7, 2011

Background Oh Background

Background Oh Background.. Memang pening Mak Dara dibuatnya bila pikir pasal background untuk Blog Mak Dara ni.. Ye lah.. Tengok kengkawan blogger yang lain cantik cantik aje background diorang.. Mak Dara memang le amattt terpikat dengan semua background wordpress.. Tapi al maklumlah sejak dah masuk senja ni bukan aje dah rabun jauh dan dekat tapi jugak dah rabun IT.

Kenapa Mak Dara cakap macam tu.. Mak Dara banyak kali cuba masukkan background dari template wordpress tapi faillll.. Nak kena unzip la.. nak kena kasi backup dulu lah.. uiiii pening.. Bila pakai background template yang Mak Dara ambik dari tenet.. Blog jadik beratttttt la pulak dah. Sampaikan satu tahap Mak Dara biarkan bllog Mak Dara backgroundless... putih kosong ajeeer...

Tapi semalam dengan sejeles jelesnya Mak Dara cuba lagi mencantikkan blog ni dengan background2 seperti blog blog uols tapi tetap gagal. Maka Mak Dara ambik keputusan buat background sendiri.


Dan hasilnya...


Ok ajelah kan dari kosong ajer..hehe. Apa Pendapatang uols? =)

3 comments:

  1. mak dara, sy py belog pon putih bersih gak..berat lah letak background2 tuh,,huhuhu

    ReplyDelete
  2. Belalang: hehe tengkiuu
    Nona: putih itu bersih dan suci kan hehehehe

    ReplyDelete