Friday, April 22, 2011

Bangku Kosong Buat Mak Dara Terharu


Adussss..Blogger Bangku Kosong atau nama sebenarnya siapa yang tak kenal dengan beliau kan.,hari ni  beliau betul betul buat Mak Dara terharu sesangat... Manakan tidak..Tiba tiba hari  ni BK buat satu entry tentang Mak Dara maunya tak terharu.. Apa yang ditulis tentang Mak Dara? hehehe malulah nak citer hehehe.. kenalah baca di SINI yer

Satu penghormatan untuk Mak Dara.. BK merupakan antara blogger favorite Mak Dara.. Tiap tiap hari Mak Dara masuk ke blognya dan baca entry entry di blognya.. Banyak betul tips tips dan panduan yang diberikan oleh saudara Hasrul ni.. Memang semua petunjuk dan petua serta tips2 yang diberikan amat berguna terutama bagi blogger baru macam Mak Dara ni. Tapi selalunya Mak Dara jadi silent reader aje di blog beliau hehe Terima kasih BK... U really make my day... =)

16 comments:

  1. pehhh! saye kena buat entry untuk akak juga la ^^

    ReplyDelete
  2. teehee! sama lah mak dara. sye pun tiap2 hari singgah blog dia. wah! bestnya mak dara, blogger hasrul hassan buatkan entry. ;)

    ReplyDelete
  3. Yuyu: waduhhhh kalau yuyu buat entry pasal akak mau pengsan 5 jam hehehee .. Ni adik sudi komen pun dah syukurrr sesangat.. tengkiuuu dikkk

    Hajar: itulah.. memang terharuuuuu sangat..

    ReplyDelete
  4. bertambah² femes laaa Mak Dara Diva nie pasni...thumb up sis!

    ReplyDelete
  5. hehehe..seronok kan ada org review blog kite...semoga mak dara terus sukses! hehehe
    kite dah letak dalam bloglist kite, so senang nak tengok hapdet;)

    ReplyDelete
  6. wahh mak dara yg dah femes semakin femes ni...ciyok2 mak dara.

    ReplyDelete
  7. baguslah tu. semakin ramai nanti org kenal ngan MD..:)

    ReplyDelete
  8. Pernah wat pasal yuyu .. tapi yuyu buat derkkk je .. hehehe .. tak ahh .. saja seronok buat kisah blogger2 lain ... :)

    Mak Dara juga buat saya terharu ... kan kan . saya dah merah dahi dah ... pipi tak leh nak merah sebab gelap .. hahahaha

    ReplyDelete
  9. salam kenal..nak follow blog ni ye..kot2 leh tumpang kefemesan mak dara..he3...

    ReplyDelete
  10. sekarang ni mak dara dah sebaris dengan dieorang la :)

    ReplyDelete
  11. mak dara. first time tawww i view ur blog! btw, happy blogging! :)

    ReplyDelete
  12. lepas ni berebut la nak buat entri pasal sis adza ni..hehe

    ReplyDelete
  13. dah baca entry tuh =) betambah2 pemes la mak dara pas nih =p

    ReplyDelete
  14. wanblur membalas kunjungan blogger fomous, Mak Dara . Terima kasih mak dara. Famous tp baik hatio :)

    ReplyDelete

THE ZISTERS @ ASTRO AWANI

Mak Dara @ IKLAN MAYBANK