Thursday, April 7, 2011

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI


Ben Ashaari buat gila lagi? Haaa ni bukan kes gila meroyan ker gile asim ker bukan.. Ni Ben Ashaari terkono penyakit gila buat segmen hehe.

Mak dara nak join segmen BA ni sebab boleh dapat ramai kenalan blogger blogger. Best dapat kenal ramai blogger ni.. Baik blogger baru mahupun yang dah otai.. Banyak info yang kita boleh dapat dan boleh bertukar tukar idea

Satu Lagi sebab apa Mak Dara nak joinkan diri. Terus terang Mak Dara cakap .. melalui segmen segmen ni dapat mempromotekan lagi blog . Kalau buat blog tapi takde promosi tak guna jugak kan. Siapa nak datang baca. Takkan kita sendiri tulis kita sendiri yang baca. ahahaha

Dengan segmen segmen ni jugak.. Boleh bagi Mak dara idea macam mana untuk lebih "Blogger Friendly" dengan teman teman blogger yang lain.. Kiranya boleh dapat idea macam mana nak rapatkan diri dengan rakan rakan blogger yang lain.

Dan yang terakhir.. Dengan menjoinkan diri dalam segmen ni jugak boleh menaikkan trafik blog sendiri dan blog teman teman yang join juga. Sebab apa Mak Dara kata macam tu. For sure anda akan ke blog blog yang join sbb nak tengok siapakah yang pemilik blog yang join segmen ni.. itu pendapat Mak dara le..

So janganlah lepaskan peluang demer sumer.. cepat joinkan diri dalam segmen ni..

4 comments:

  1. mak dara, mira dtg gegar kat sini..mira pon join segmen ni jugak.. hehe.. gud luck utk kite! :)

    ReplyDelete