Wednesday, April 6, 2011

Berapa Kali Anda Update Entry Dalam Sehari?


Dalam Sehari, Berapa Kalikah Anda Update Entry Anda? Bagi Mak Dara, selalunya Mak Dara akan update 3-4 entry sehari bagi blog Bicara Mak Dara ni. Kecuali ada kerja kerja yang mustahak yang perlu disettlekan maka jumlah itu akan berkurangang le..

Tapi hari ni terlebih rajin.. terlebih idea dan terlebih gatal tangan dan dah buat sampai 6 post entry.. Dan termasuk post ni  jadilah 7 post entry dari Mak Dara hari ni hehe. Entah apalah yang Mak Dara merepek meraban hari ni yer.. hehehe .

So...Uols macam mana pulak yer.. Berapa kali update entry dalam sehari?

4 comments:

  1. saya pon pernah wat entry pasal ni mak dara... cik ben ade komen.. die cakap 1 ari 4 entry sepatutnye.. :)

    SATU HARI BAPER ENTRY ?
    Assalamualaikum...

    ReplyDelete
  2. banyak idea banyak la entri... :)

    ReplyDelete
  3. pernah buat dalam sehari 3 n3..tu pun kalau ada idea...paling ckit..1 hari 1 n3 lah..

    ReplyDelete
  4. Top: yup setujuu kalau byk2 sangat pon nnt org tak larat nak baca kan =)
    Cik Ayin: betul3
    Ummi: samalah kita.. Mak Dara pon kadang2 klu terlalu bz takde entry langsung hehe

    ReplyDelete