Wednesday, April 6, 2011

Berapa Nilai Blog Anda?

 Pagi tadi terbaca yang Ben Ashaari nak "jual blog"nya? biar betul.. rupa rupanya BA dah nilaikan blognya di http://bizinform.org dan setelah dihitung dan dinilai Website Value bagi blog BA adalah ..225,013,31.. Mak aiii tinggikan nilai blog BA ni kan hehe.. Ada sapa sapa beran nak beli? =)

Maka apa lagi Mak Dara pon gatalkan tangan dan klik di http://bizinform.org untuk tengok berapakah nilai blog picisan Mak Dara ni.. Dan jawapangnya.. jeng jeng..jeng..


 okey jugak ek nilai blog Mak ni rupernyer hehehe.. Moh le check.. Berapa Nilai Blog Anda? klik aje di link sini yer http://bizinform.org.

5 comments:

  1. dah kira dah, blog sue baru RM3ribu lebih..hahahaha..nak gelak pon ada.. kalau ngan blog BA tu, dok celah gigi jek..hehehe

    ReplyDelete
  2. mahalnya nilai blog mak dara..... jual je lah. dapat kereta mewah sebijik.

    ReplyDelete
  3. blog belalang $124,614.6

    meh beli meh...
    belalang jual ikut longgok jer...
    leh kasi murah lagi...

    wakakaka

    ReplyDelete
  4. wah.. cm ne pon ade ek mak dara.. nak try gak la cm ne.. mane la leh nilai same ngan ferrari sebiji.. hahaha

    ReplyDelete
  5. kalau org ambil alih tentu susut nilai bila depa tau bukan ben lagi yg tulis. agaknya lah.

    ReplyDelete