Friday, April 29, 2011

bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA ;)


Hari ni Mak Dara nak join segmen bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA ;) yang dianjurkan oleh Pinky Momma yang sangat gojess..

Syarat syarat penyertaan
1. tajuk : bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA ;)
DONE

2. letak header di bawah ni
DONE

3. bagitau apa2 je tentang blog ni..simple kan..
i akan baca setiap jawapan tu..huhu ;p
menanti dgn penuh saspen..phewww~
DONE

Blog Pinky Momma ni yang pertama sekali menarik perhatian Mak Dara adalah headernya tu.. Haaaa.. Mak Dara memang minat nak taruk bunga bunga pada header Mak Dara macam yang terdapat pada header Pinky Momma ni.. Tapi bila adik Mak Dara buat header yang ada sekarang ni pada Mak Dara.. Mak Dara terima ajelah hehe.. Pinky Momma ni memang friendly.. Selalu mengomen di blog Mak Dara.. Memang peramah orangnya.. Lagi satu yang Mak Dara perhatikan blog Pinky Momma ni memang kemas... Itu yang Mak Dara suka terjah ke blognya.. Tapi Mak Dara ni silent reader di blog beliau hehe.. I malu youu haha..

4. nama yg join segmen ni..akan di letakkan dalam bloglist ku..
Wahh Bestttt

5. tamat ari ahad 1 mei 11 jam 8 malam..
Cantekkk..

Pada sesiapa yang nak join segmen ni klik di SINI yer =)

4 comments:

  1. tenkiu mak dara ;)

    kalau mak dara malu..pinky lagi maluuuuu ahahaha..

    kalau dh malu2..bile nak berkenalan ni mak dara ahaks..

    pasni korek rahsia mak dara jadi superb gorjez plak eh..buleh ka?

    ReplyDelete
  2. saye selalu teringat pinky momma kalau nampak donut :( sebab dia suka ajak saye makan donut :(

    ReplyDelete
  3. haha, akak pinky momma memang gojess.

    ReplyDelete
  4. wah... rase cam nak join jerk.. selalu dengar nama pinky momma ni :)

    ReplyDelete