Wednesday, April 6, 2011

Bicara + Berbicara = pot pet pot pet

Ingatkan Blog Mak Dara aje yang gunakan Bicara.. rupanya ada sorang lagi teman Mak Dara si YaNa YassiN yang SUKA NAK BERBICARA

Bicara + Berbicara = pot pet pot pet  le jadinya.. Maka memang sesuai ler Mak Dara dan Yana ni berkawan yer tak hehe


YaNa ni  Simple, Suka Lawak, Jenis Blasah jerk.. Tak percaya? jom terjah ke blognya @ http://yanayassin.blogspot.com/

4 comments:

  1. assalam

    Mak Dara, blog sy pon ade word BICARA gak.. "bicara seorang aku"..

    :)

    ReplyDelete
  2. singgh terjah satu persatu.. ehehee

    ReplyDelete
  3. ya ampunnn,... terima kasih bangat mak dara. betul lah tue suka pot pet pot pet,...kite langsung x prasan bab "berbicara" tue,... hihihii. keep in touch yer. Mari kita teruskan usaha berblogging dengan gembira,.. lalalalala !!!!

    ReplyDelete
  4. penjejak mimpi: ye ke.. wahhh mcm bagi satu idea best jer pada Mak dara.. Nak jejak semua blogger yang mempunyai blog dengan kata kata BICARA.. hehe

    MiszY Dian: kita bolos ajer dinding itu hehe

    Yana: ur welkammm =)

    ReplyDelete