Sunday, April 17, 2011

Bicara Mak Dara 3rd Month Anniversary


Yeayyyy!!! Syukur alhamdullilah hari ni 17 April 2011 maka genaplah 3 bulan blog BICARA MAK DARA!!


HAPPY BUFFDAY BLOGKU YANG TERCINTAN CINTUN muahh

Di sini Mak Dara nak ambik kesempatan nak ucapkan ribuan terima kasih terutama pada hubby Mak Dara ang banyak mengongkong errr salah menyokong penglibatan Mak Dara dalam dunia blog ni.. Bersabar bila sejak dua menjak ni Mak Dara lebih melayan blog dari dia hahahaha.. Just kidding ahaks.. Pada anak anak Mak Dara yang selalu berebut menggunakan laptop untuk main games..

Dan terutama kepada AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA!!!!!!! Sayang korang ketat ketattttt... Terima kasih sebab selalu support blg picisan Mak Dara ni.. To Kak Pah selamat berpindah, To Top selamat merayap2, To Mrs Sabri selamat buat bloglist kategori Ibu, To Lekat Lekat Gurl selamat mengupas ngupis.. To BA selamat membuat segmen lagi dan lagi, To MEGGIBOY selamat makan meggi, To Belalang selamat merisik risik , To Jejari Runcing semoga tangan semakin runcing dan untuk semua rakan rakan blogger yang lain... selamat berblogging..

Amboi macam menang award le pulak hahahaha... tengkiuu semua yer.. Jassamu ku kenang..Terima kasih, Domo Arigato, Nandre, Sheshe kepada anda dan kepada yang bakal follow Mak Dara. !!!

5 comments:

  1. happy birtday untuk sis punya blog.. ;)

    ReplyDelete
  2. happy birthday to blog mak dara hehe..

    ReplyDelete
  3. happy besday mak dara.. hope u always succes k... bile nak belanje kek ni... hahaha

    ReplyDelete
  4. wah..siap ada kek tu sambut besday utk blog..nak buat jugaklah..tp kena tggu bulan 8 ni dulu..hehe

    ReplyDelete
  5. hapyy besday to blog mak dara!!!!muahss..mmmuahsss...hehehe!

    ReplyDelete