Tuesday, April 26, 2011

BLOG BARU YANG PASTI MENGGEGAR!!!

Kompom!!! Blog ni pasti akan meletop letop dalam sekelip mate aje.. Mak Dara adalah follower yang ke 15 blog ni.. Dan pasti dalam sejam lagi akan jadi 50++ dan dihujung malam ni akan mencecah beratus ratus lemon... =)

Kalau nak tahu milik siapakah blog ni.. Sila klik di SINI =)

20 comments:

  1. MiSzy: ishh takdelah.. aura pemilik blog ni lah yang banyak membantu blog mak dara ni hehehe
    Nur: hehehehehe

    ReplyDelete
  2. salam.. takde la mengegar .. tu blog biasa jer.. sehari sekali je update ... tu pon tengah malam ..

    ReplyDelete
  3. bila plak nk review blog kite plak ni mak dara :)

    ReplyDelete
  4. wahh abg ben dah buat blog baru. kejap dah 83. dan itulah register no. saya untuk blog abg ben! ;)

    hehe.

    ReplyDelete
  5. Ben:wsalam.. wahhh tenkiuu sudi tinggalkan komen.. Bukan senang untuk Ben tinggalkan komen ni hehe.. =) rasanya kalau sehari sekali je update pun pasti akan menyengat =)

    izwanie azieda: insyaallah.. tp mcm tak layak lah Mak dara nak review.. hehehehe
    nurAMALLINA: wahh dah 83? hebat hebat.. =)
    akutetapaku.com: =)

    ReplyDelete
  6. jangan lupa follow blog cek jugak kak ida oiii...

    ReplyDelete
  7. aura ben ashaari sukar ditandingi...

    ReplyDelete
  8. hmm.... hi all! just tinggal jejak kat sini... ahli mesyuarat ke 1011... tq

    ReplyDelete
  9. saya nye blog ni baru nak menapak, en ben dah wat blog kedua kan kak... tabik ar ngan beliau :)

    ReplyDelete
  10. blog encik ben yg baru ke?hehe :)

    ReplyDelete
  11. hai mak dara, patut mcm biasa nampak mak dara ni..

    ReplyDelete
  12. en.ben yg buat blog upenye..hehehe
    thanks kak...kalo tak saye pon tak tau

    ReplyDelete
  13. Suriani: wahh cik kak ni dah ada blog ke hehe
    Fyra: hehehe
    Hackers: betul3
    yangbaik: mmg terbaik lah dik hehe
    Top: mmg terror la kan..
    Mimi: yup yg baru lagi panas dipasaran haha
    Cinta: =)
    nuriz: tapi di manaya hehe
    risa: welkam sis =)

    ReplyDelete