Wednesday, April 13, 2011

BLOGLIST KATEGORI IBU IBU


Para penonton.. Bapak bapak.. Ibuk ibuk.. semuanya.. Errrr sorry ek.. Kali ni khas hanya untuk ibuk ibuk aje.. Hehehe Mak dara nak join BLOGLIST KATEGORI IBU IBU yang dianjurkan oleh Mrs Sabri aka Mimi.

http://www.rafinamimi.com/

Sedikit sebanyak tentang penganjur.. perghh macam penganjur konsert la pulak kan hehe.. Mimi atau lebih dikenali sebagai Mrs.Sabri ajil berasal dari terengganu.. na na na na tengganu kite.. hehe.. Beliau seorang yg simple,rockers sikit..jiwang sikit,gilo-gilo sikit..mudah memaafkan tetapi tidak mudah melupakan.. Haaa can forgive but not easy to forget one bak kata omputih.

Oklah dah kenal dengan penganjurnye moh le kita ke syarat syarat untuk menyertai bloglist Mimi ni.. Sonang aje.. Sesonang nak masak megi yo ahaks =)

Syarat syarat penyertaan

Buat satu entri dan letak banner ni
DONE

1. Mesti menjadi follower
I DAH LAMA POLLOW YOU hehe

2. Mesti ada anak .. suami
SUAMI ADA.. ANAK 4 =)

3. Rajin Masak
Err Kalau bibik yg rajin masak ok tak hehe

4. Tegas dalam mendidik anak anak
Saya memang GARANG ( sambil buat muka garang tak hengat hehe) ish takdelah saya memang tegas le bila dgn anak anak berbanding dengan suami. Bior diorang takut dengan salah sorang.. jangan tak takut dengan dua dua orang atau terlalu takut dengan kedua ibu bapak pulak kangg susah pulak tu.. Biar sama rata..

5. Lepas buat entry letakkan link url di komen box
DONE

Moh le join bloglist kategori ibu ibu ni jommm klik di SINI yer.. tapi kene cepat sebab hanya terbuka untuk 10 blogger aje..

errr ps utk cik Mimi.. Kalau penyertaan Mak Dara ni dah lebih dr 10 penyertaan,kalau boleh tu masukkan le jugak ye hehe sambil buat muka ala ala comell gitew haha

5 comments:

  1. untuk kategori ibu2 jerk.
    huhu.nabila belom masuk kategori ibu lagi.
    tunggu 10-20 tahun akn datang.
    keh3

    ReplyDelete
  2. time kasih sis adza sudi join senarai bloglist utk kategori ibu tu..hehe :)

    ReplyDelete
  3. jgn risau..sis adza ni adalah penyertaan yg keempat..belum cukup 10 lagi :)

    ReplyDelete
  4. khas untuk wanita yg bergelar ibu.... bagus2... slamat berkarya wahai ibu2 semua...

    ReplyDelete
  5. kalau yang tak jadi ibu lagi tak leh ke join..



    mak dara bila nak buat segmen? nak join segmen mak dara nie

    ReplyDelete