Saturday, April 30, 2011

Dara ke mak ini?


Mak aiiii tersentap juga bila terbaca benda ni di shoutbox Mak Dara aritu.. Yelah mana tak sentap bila orang bertanyakan tentang dara.. satu topik yg agak sensitip kan.. Mulanya hangen jugak satu badan... Tapi bila pikir pikir balik mungkin niat pengomen tu untuk melawak dengan Mak Dara mungkin .. So Mak Dara bawakkan diri untuk senyum...

Apa apapun the moral of the story mory kat sini.. berhati hatilah dengan apa yang ditulis.. supaya tiada hati yang tersinggung.. renung renungkan dan selamat berblogging =)

11 comments:

  1. erm mak dara..mungkin joke

    isu dara memang sensitf lg sentap

    betul2..fikir sblom tulis

    ReplyDelete
  2. janji mak dara tetap letops..
    jeles ahkak okeh ;)

    awet muda..euww kelazz!

    ReplyDelete
  3. la...takpelah mak dara....ni mai nak bgtahu...cikgu ni name jer anak dara..tapi rasenye mak dara lagi solid molid :P ape rasea mai la share

    ReplyDelete
  4. hahaha...xde modal nk mlawak lettew...

    ReplyDelete
  5. Takde soalan lain ke nak bagi? nanti kene cubit dengan mak dara baru tau! Sabar je la....;-P

    ReplyDelete
  6. mungkin dia tertarik dengan mak dara .... sebb tuh dia tanya...

    mana tau dia klu mak dara dah ada 4 buah hatikan..kan...
    salam kenal yer..

    ReplyDelete
  7. mungkin dia tertarik dengan mak dara .... sebb tuh dia tanya...

    mana tau dia klu mak dara dah ada 4 buah hatikan..kan...
    salam kenal yer..

    ReplyDelete
  8. tak sepatutnya dia bertanyakan begitu walaupun cuma bergurau..tp its ok la mak dara kita ni cool je kan :)

    ReplyDelete
  9. si pengomen saja nak cari publisiti murahan,,

    ReplyDelete
  10. manusia berbagai-bagai ragam...sabor je la mak dara..

    ReplyDelete