Thursday, April 7, 2011

Dengar.... Oh Jeritan Blogku....


Dengar.... Oh Jeritan Blogku.... memekik memekik memanggil manggil nama mu selalu... Nama siapa? Errrr.. Mak Dara pun tak sure nama siapa atau siapakah gerangannya blogger yang bakal menjadi AJK Mesyuarat Tingkap Mak Dara yang ke 800 nanti..

Sekarang dah tertera followers yang ke 799... huhuhuhu siapakah beliau.. dimanakah beliau.. masih tidorkah beliau.. tengah lunch kah beliau.. bila nak pollow mak ni .. wakakaka angin meroyan dah sampai dah hahaha

14 comments:

  1. tercepat jadik yg ke 799 plak yee....diva betoi laa Mak Dara nie..

    ReplyDelete
  2. tengkiuuuu Eza.. Tak kisah follower ke berapa pun yang pastinya setiap sorang semua nya istimewa di hati Mak Dara =)

    ReplyDelete
  3. aku ker yang ke 799...hehehe...folowww mak dara....cepat!!!

    ReplyDelete
  4. adohai...nyesal follow awal2 dulu.. kalau x leh dapat no cantik ne.. hehehe

    ReplyDelete
  5. wah memang laju blog kak ida ni.. kagum! sebab sy pun tak boleh lawan even dah lama berblog

    ReplyDelete
  6. huhu.. 802 ! terlepas 2 no. je.. hihi.. knowledgable blog ! <3 it. thumbs up to mak dara. i follow.. :)

    ReplyDelete
  7. salam ziarah.. 802 ? ohho.. trlepas 2 laa.. huhu.. papepn still dpt jd follower mak dara. ! :)

    ReplyDelete
  8. nak jadi follower lagi boleh guna akaun lain pic laon wakakakaaa...
    ada hadiah tak...

    ReplyDelete
  9. tahniak sis..dah 806 follower dah tu :)

    ReplyDelete
  10. ermm..yang pasti bukan saya...huhuhu...dah lama saya jadi ahli mesyuarat tingkap mak dara..

    ReplyDelete
  11. Mya: tengkiuuu sudi pollow Mak =)
    Sal: tq nnt Mak Dara terjah Sal balik
    Eyna: terima kasih kerana jadi follower Mak Dara yang ke 800!!! Mak dara ada buat e3 istimewa untuk Eyna =)
    Top: hehehehe
    Suria: Kak ida nak ucapkan terima kasih byk2 pada Suria kerana menjadi pendorong utk kak ida buka blog ni mula2 dulu.. tengkiuuuuuu

    ReplyDelete
  12. Azma: wahh trime kasih.. first time dapat 3 thumbs up ni.. terujaaaaaaa
    Balqis: taruk pic hotssss ok hahaha
    mrs sabri: tengsssss sis =)
    Ummi: hehehehe

    ReplyDelete