Thursday, April 7, 2011

FOLLOWER KE 800!!!!

Hari ini genap blog BICARA MAK DARA bersiaran selama 2 bulan 21hari. Bertambah bersyukur apabila hari ini blog Mak Dara ni menerima AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA yang ke 800 tepat jam 3:10 petang  tadi.


Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan tahniah kepada Eyna Azmi kerana sudi follower Mak Dara yang ke 800!!!


Jom ramai ramai kita terjah ke blog Eyna Azmi ramai ramai.. klik di link http://esmaxempayar.blogspot.com/

Dan tidak dilupakan kepada semua Ahli AJK MESYUARAT TINGKAP MAK DARA kesemuanya. Setiap seorang dari anda adalah amat amat bererti dan amatttt bermakna bagi Mak Dara. Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap sorang dari anda yang tidak putus putus terus mensupport blog picisan Mak Dara ini....

7 comments:

  1. best nyer,... kita yg dah berblog 4tahun pun x seramai nie tau,.. x pandai tarik ahli mesyuarat kot,.. hihihihi

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya Mak Dara pon dah mula berblogging dr tahun 2007 dan follower hanya 60 lebih jer..Maybe sebab blog Mak Dara tu terlalu terjurus kearah kerja kerja dan drama drama yang Mak Dara tulis jadi tak ramai sangat yang follow maybe mungkin mcm blog yg terlalu serius.. Maka lps tu Mak Dara buatkan blog ni BICARA MAK DARA tiba2 dapat diterima pulak.. Syukur alhamdullilah =)

    ReplyDelete
  3. yer lah,.. yana pun dolu jarang hupdate. lappy xde,.. skg baru boleh aktif semula.

    ReplyDelete
  4. wahh.. tahniah yaa mak dara..
    saya blogging nak dkat setahun, follower bru 500++ hehe.. tp sbnrnya nda maw laaa kejar follower, nati dorg bkn maw baca blog juga.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. terima kasih mak dara ..semalam nak komen kat sini tapi tak dapat dapat ... at last hari ni baru dapat komen kat sini .... suka blog mak dara

    ReplyDelete
  6. Cik Eliza: tengkiuu
    Yana: =)
    MiSzy DiaN: saya sebenarnya pun bukan la mau kejar follower tapi saya bersyukur ada orang yang mau follow. Saya terima dengan hati yang terbuka. Dan ini sajalah yang termampu saya buat untuk mereka dengan membuat entry tentang mereka =)
    eyna: sama sama Eyna. Mak Dara pun sukaaaa sangat dengan blog Eyna.. =)

    ReplyDelete