Saturday, April 16, 2011

Iklan Arahan Pertama Suami Mak Dara

Syukur alhamdullilah akhirnya suami Mak Dara , semua cast dan krew terutama Two Tones production berjaya menamatkan shooting 2 buah iklan dalam masa 4 hari saja.. Memang terbaiklah..


disebalik tabir

Namun ini adalah pertama kali suami Mak Dara direct iklan.. Nak tengok tak iklan yang Mak Dara maksudkan?


Iklan NORTHPORT

Amacam ok tak.. Ini belum habis edit lagi dan belum dimasukkan lagu lagi hehe..

4 comments:

  1. nasib baik dia tak bawak balik ppuan mat salleh...heee...

    ReplyDelete
  2. wah.. xsabar nak nengok iklan ni kuar kat tv lak :)

    ReplyDelete
  3. iklan tuh bile da letak lagu mesti besh~

    ReplyDelete