Monday, April 11, 2011

JIKA AKU PELAKON POPULAR


Hari ni nak try test buat satu segmen.. Segmen "JIKA AKU PELAKON POPULAR"

1.Letak header BICARA MAK DARA BLOG
2. Buatkan satu entry bertajuk :JIKA AKU PELAKON POPULAR dan jawap soalan dibawah.. dan linkkan ke sini .
* Nak berlakon teater, drama atau filem
* Watak yang diidamkan
* Nak berlakon disamping Pelakon popular mana
* Nama glamour anda

senang je kan segmen Mak Dara ni.. lg senang dari buat meggi kan hehehe.. Join jangan tak join yer.. Meh nak tengok macam mana ropanya jika Anda seorang pelakon popular =)

23 comments:

  1. bakal pelakon paling popular 2030 dah join sini keh3

    http://budakkampung39.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  2. nak join..mak dara, nak kena letak url post kat sini ke?

    ReplyDelete
  3. nak join ngak

    http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  4. budak kampung: wahhh pantassss.. mak suker jap lg Mak Dara gi terjah yer
    ShaLLey:yup letak url post kat sini
    Ana: nama Ana muslim pun dah ada komersial value gak tu.. hehe jap lg mak dara gi terjah blog ana yer

    ReplyDelete
  5. http://shalleyshalina.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html haaaaa da siappppp hahahah

    ReplyDelete
  6. wahhhh...ini macam nak kena join nih...hahaaa..

    ReplyDelete
  7. sy join..

    http://mizztina.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  8. http://www.munirahizzan.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    join jugak...:)

    ReplyDelete
  9. saya join mak dara

    http://tinaothman.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  10. kak pah moh le join..
    mrs sabri: hehe tengkiuu
    mizzkechique: nnt Mak dara gi terjah yer =)

    ReplyDelete
  11. nak jadi nenek kebayan.

    http://natasha1987.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  12. sudah join http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular-segmen-makdara.html#links

    ReplyDelete
  13. dah terlambat .. tapi nak paste jugak ..

    http://aunidenovella.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  14. NAKK JOin ! hee

    http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  15. http://winkwinkwithwen.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    Wen da siap hehhehe

    ReplyDelete
  16. NAKK join !

    http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  17. nak tumpang join juhttp://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.htmlgak

    ReplyDelete
  18. dah juin jugakk .. persilakan :)

    http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  19. KAK.. TOP MENJOINKAN DIRI :)

    http://topimagine.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  20. Pagi tadi Mak Dara tetiba aje dapat idea untuk buat satu segmen. Tapi nervous jugak sebab tak tau sama ada ada ke rakan blogger yang nak join segmen dari blogger baru macam Mak Dara ni. Syukur alhamdullilah ada juga yang sudi joinkan diri.. Kiranya berjaya lah jugak percubaan pertama Mak Dara ni hehe.. Syukurrr... Jadi dengan ini Mak Dara nak tutup segmen "JIKA AKU PELAKON POPULAR NI" terima kasih kepada yang menyertai.. Semoga kita berjumpa di segmen Mak Dara yang akan datang nanti insyaallah =)

    ReplyDelete
  21. arda nk join gak !!

    http://belogcikarda.blogspot.com/2011/04/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete
  22. http://elleelyssa.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

    ReplyDelete