Monday, April 11, 2011

Kechik Kechik Cili Padi


Ha.. Kechik Kechik Cili Padi okey.. Macam mana agaknya bila Kechik jadi Pelakon Popular agaknya ya..

Kata Kechik.. Beliau nak berlakon teater sbb xbyk kamera walaupun banyak audiance...lagi satu teater ni lebih mencabar dari segi menghafal skrip...kalau filem kang, fofular sgt. hehe Moh terjah ke blog Kechik dan tengok siapakah pelakon popular yang Kechik mahu digandingkan ..
http://mizztina.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

Senarai bakal Pelakon Popular =)
1)http://www.munirahizzan.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html
2)http://tinaothman.blogspot.com/2011/04/jika-aku-pelakon-popular.html

klik SINI untuk join segmen ni yer =)

4 comments:

  1. weeeeeeee..malu la syaya...hehe...

    mekaseh akak.. :)

    ReplyDelete
  2. hu3..
    tak perasan lak segmen ni..
    Hope impian korang jadi kenyataan..

    ReplyDelete
  3. itu adik kechikku yg palingggg ku syg.. ;)

    ReplyDelete
  4. hope popular pas ni...ahaks!!

    ReplyDelete